PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Plnené kurča
|
|
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 9.1.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1 kurča, 4 vajcia, 1 cibuľa, 4 rožky, 50 g oleja (alebo masti), zelená petržlenová vňať, majorán, mleté čierne korenie, soľ.
Kurča očistíme, umyjeme, osolíme, naplníme plnkou, zošijeme hrubou niťou alebo spojíme ihlicami, vložíme do vymasteného pekáča, podlejeme a upečieme vo vyhriatej rúre dočervena. Plnka: Rožky nakrájame na kocky, opražíme na panvici a vymiešame so žĺtkami. Cibuľu nadrobno nakrájame, opražíme na tuku a pridáme do plnky. Zmes ešte osolíme, okoreníme, dochutíme majoránom, zelenou petržlenovou vňaťou a dobre premiešame.
Diskusia k článku:
Hm, to je recept na klasické pečené kura s plnkou. Prosím Vás, čo je na tom obrázku? Vysvetlí mi niekto? :-))))) Vyprážané kuracie krídla? Neregistrovaný - nena, 11.1.2002 12:27, nena(`na`)post.sk, Ahoj Nen!
Tiež si myslím, že sú to tie časti kuraťa o ktorých v článku nieje reč. Totiž krídelká.
Ešteže sa nedáme len tak ľahko oklamať.
:-) Neregistrovaný - Jan, 11.1.2002 13:49 Väčšina obrázkov nesedí s názvom receptu, iba približne. Neregistrovaný - Cobi, 7.7.2004 14:38, cobina(`na`)email.cz,
|
|
|