lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pstruh Martini

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 19.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 pstruhy po 300 g, 250 g šampiňónov, 50 g masla (alebo tuku), 150 ml suchého Martini bianco, 5 paradajok, 1 cibuľa, šťava z 2 citrónov, zväzok zelenej petržlenovej vňate, zväzok tymianu, mleté čierne korenie, soľ, alobal.

Vypitvané a očistené pstruhy umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pokvapkáme citrónovou šťavou a naplníme zelenou petržlenovou vňaťou. Na masle alebo tuku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistené a umyté šampiňóny nakrájané na plátky a krátko opražíme. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok, nakrájame na kúsky a spolu s nasekaným tymianom primiešame k šampiňónom. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Pripravíme si 4 kúsky alobalu. Na alobal položíme pstruhy a navrch porozdeľujeme šampiňónovú zmes. Pokvapkáme Martini. Alobal uzavrieme a pečieme v rúre predhriatej na 200 °C asi 18 až 20 minút. Servírujeme s bielym chlebom alebo sendvičom.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!