PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 4 reakcií. |
|
|
Pondelok, 23. December,
,
Dnes oslavuje Nadežda |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Hydinovo – bravčová pochúťka
|
|
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 28.3.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
600 g morčacích pŕs, 200 g bravčového mäsa, 100 g morčacích žalúdkov, 70 g údenej šunky, 100 g slaniny, 1 vajce, 50 g nastrúhaného ovčieho syra, 100 ml červeného vína, 200 g gaštanov, 100 ml oleja, 1 zelerový list, mleté čierne korenie, soľ.
Bravčové mäso pomelieme a zmiešame s nastrúhaným ovčím syrom, údenou šunkou nakrájanou na kocky, vajcom, nasekaným zelerovým listom a s uvarenými roztlačenými gaštanmi. Na malom množstve oleja opečieme morčacie žalúdky. Podlejeme ich vínom a udusíme domäkka. Mäkké žalúdky nakrájame a zmiešame s pomletým mäsom. Zmes osolíme a okoreníme podľa chuti. Morčacie prsia naklepeme a potrieme mäsovou zmesou. Potom ich zvinieme a obviažeme niťou. Pekáč vymastíme olejom, vložíme doň plnené morčacie prsia a pečieme v stredne vyhriatej rúre asi 30 minút. Potom morčacie prsia obložíme plátkami slaniny, aby nevyschli a dopečieme ich domäkka.
Diskusia k článku:
|
|
|