200g bravčového mäsa zo stehna, 200g mrazeného hrášku, 3 plátky ananásu, 2 lyžice oleja, 150 g póru, 1 lyžica sladkej sójovej omáčky, 2 lyžice kečupu, ½ lyžice ostrej horčice, soľ, mletá červená paprika.
Mäso nakrájame na tenké pásiky. Očistíme pór, dobre ho umyjeme a nakrájame na kolieska. Hrášok opláchneme pod vodou, aby sa trochu roztopil. Ananás necháme odkvapkať a nakrájame ho na menšie kúsky. Na panvici rozpálime olej a všetko v ňom za stáleho miešania postupne opekáme a potom ukladáme do misky. Výpek doplníme troškou vody a ananásovej šťavy, prevaríme. Primiešame zvyšné suroviny, dochutíme a vložíme doň opečené dobroty. Necháme chvíľu odstáť. Dochutíme a okamžite podávame.