1000 g vykosteného karé, 100 g syra Niva, 2 cukiny, 2 paradajky, 120 ml bieleho vína, 1 kocka mäsového bujónu, 2 strúčiky cesnaku, maslo, múka, olej, 1 lyžica horčice, mleté čierne korenie, soľ.
Umyté mäso očistíme, nakrájame na hrubšie plátky a mierne naklepeme. Na panvici rozpálime olej, rezne obalíme v múke a z oboch strán krátko opražíme. Potom ich položíme na plech, potrieme horčicou, posypeme nastrúhanou Nivou. Mäsový bujón rozriedime vínom, necháme prevrieť, dochutíme soľou a korením podľa chuti. Za stáleho miešania do omáčky po častiach zapracujeme studené maslo.
Cukinu očistíme, umyjeme a nakrájame na rezance. Paradajky rozrežeme na polovice, vyberieme dužinu a nakrájame na rezance. Na panvici speníme jednu polievkovú lyžicu masla, pridáme cukinu a krátko opekáme. Dochutíme soľou, korením a pridáme paradajky.
Potom ešte krátko povaríme. Rezne zapekáme pri vysokej teplote, kým syr nezhnedne. Podávame so zemiakmi pečenými v šupke.