150g chleba, 2 šalotky, 1/8 l mäsového vývaru, 2 strúčiky cesnaku, 50g masla, 2 vajcia, 1/8 lyžičky rozmarínu, 1/8 lyžičky tymianu, 2 lyžice pažítky a petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, 1kg bravčového bôčika ( s kožou, bez kostí), 20g masla, sójová omáčka
Na kúsky nakrájaný chlieb prelejeme horúcim vývarom. Nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak speníme na masle. Ochutíme rozmarínom a tymianom a dáme vychladnúť. Bylinky nasekáme, premiešame s chlebom, vajciami a poduseným cesnakom a cibuľou, dochutíme. Mäso na tenšom konci nakrojíme a rukou rozšírime otvor tak, aby vznikol priestor na plnenie. Po naplnení zašijeme, a položíme do rozohriatej rúry. Po hodine pečenia vyberieme, narežeme kožu na povrchu do kosoštvorcov, polejeme výpekom a sójovou omáčkou a dopečieme dohneda.