lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bôčik s bylinkovou plnkou

  Spracoval(a) : Natália Krížoová
Dátum : 20.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

150g chleba, 2 šalotky, 1/8 l mäsového vývaru, 2 strúčiky cesnaku, 50g masla, 2 vajcia, 1/8 lyžičky rozmarínu, 1/8 lyžičky tymianu, 2 lyžice pažítky a petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, 1kg bravčového bôčika ( s kožou, bez kostí), 20g masla, sójová omáčka

Na kúsky nakrájaný chlieb prelejeme horúcim vývarom. Nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak speníme na masle. Ochutíme rozmarínom  a tymianom a dáme vychladnúť. Bylinky nasekáme, premiešame s chlebom, vajciami a poduseným cesnakom a cibuľou, dochutíme. Mäso na tenšom konci nakrojíme a rukou rozšírime otvor tak, aby vznikol priestor na plnenie. Po naplnení zašijeme, a položíme do rozohriatej rúry. Po hodine pečenia vyberieme, narežeme  kožu na povrchu do kosoštvorcov, polejeme výpekom a sójovou omáčkou a dopečieme  dohneda.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!