lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako byť sexy

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 31.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Možno ste sa neraz zamysleli nad tým, prečo vaša krásna priateľka s takmer dokonalou postavou je neustále sama a trochu moletná, skôr zaujímavá ako pekná Ema má milencov na každý prst desať. Zrejme to bude v sexapeale. A viete, čo je super? Sexapealu sa dá naučiť a krása je príliš relatívna veličina na to, aby rozhodovala o našom živote. Potvrdzuje to aj  výsledok istého amerického prieskumu.

Tisíc študentov malo určiť podľa tváre, kto im je sympatický, s kým by sa chceli stretnúť a kto nie. V kurze neboli harmonické dokonalé tváre, ako sa predpokladalo, ale ľudia s väčšími nosmi, hrubšími perami, širšími lícnymi kosťami. Dôležité bolo ich vyžarovanie. Kým chladná a dokonalá krása mužov i ženy skôr odrádza, prirodzenosť, optimizmus a vyžarujúca energia ich priťahuje. Samozrejme, ak tieto  vlastnosti nie sú hrané. Preto sa naučte byť prirodzenými. Na to, aby ste vyžarovali energiu, najskôr ju musíte získať. Najlepšie z prírody. Pohyb v prírode vám pridá na kráse a na príťažlivosti. A keďže vravíme o tom, že chceme byť sexy, je dôležité mať k sexu kladný vzťah a pokojne, bez zábran to demonštrovať. Obrazne povedané, k sexapealu patrí vôňa vášne, je jedno či bude v pohľade, pohyboch, slovách, vôni…Dôležité je, aby bola jasná, nepopierateľná. Všimnite si vyžarovanie zamilovaných  ľudí. Akoby osvietili svoje okolie. Chodia so svätožiarou svojho šťastia nad hlavou. Učte sa od nich! K roznieteniu túžby pomáha aj trocha tajomnosti, naznačte, ale nedopovedzte. Záhadne sa usmievajte, občas mlčte - práve vtedy, keď si všetci myslia, že prehovoríte. Blufujte telom. Nepodkladajte sa, radšej dajte najavo, že lovec musí zabojovať, aby vás dostal. A to ešte musí vedieť, že to možno nevyjde, pretože sokovia sú nablízku. Mimoriadne eroticky pôsobí, ak človek dá najavo chuť hrať sa a pritom podstúpiť isté riziko. Lákavým prvkom je optimizmus a trocha ľahkomyseľnosti namiesto túžby po  dokonalosti. Napokon, samozrejme ako vždy, je v tom aj trocha chémie tela, ale s tým už nič nenarobíte. Vhodne ju nahradí schopnosť vedieť kto sme, čo chceme a demonštrovať ju bez zábran. Ak to dokážete, potom vám neujde zo siete, ani jeden motýlik.

 


Diskusia k článku:

ake su vlastne vase ocakavania?ze vam sadne na med?dost pubertalne
Neregistrovaný - , 31.5.2002 08:24
čím viac sa budete snažiť, tým máte menšiu šancu že vám na to niekto skočí.Babe ktorej ide z očí súlož,tak na tú žiadny chlap neskočí.A just nie.
Neregistrovaný - Bellezza , 31.5.2002 13:56, bellezza(`na`)pobox.sk
no neviem ako ty mne na to už zopár chlapov skočilo Belleza
Neregistrovaný - lunna, 27.3.2006 14:48, luna11(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!