lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Kačica v kapuste

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 12.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

2 kačacie stehná, 2 kačacie prsia, 60g oleja, 20g hladkej múky, 20g cukru, 80g cibule, 1kg hlávkovej kapusty, 15g paradajkového pretlaku, cukor, rasca, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ

Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme na rozohriatom oleji, pridáme cukor a necháme ho skaramelizovať, potom štipku mletej červenej papriky a lyžicu paradajkového pretlaku, osolené stehná a prsia dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme jemne pokrájanú kapustu, rascu, mleté čierne korenie, zalejeme vývarom a spolu ešte asi 10 minút podusíme. Z oleja, múky a cukru pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme troškou studenej vody, pridáme ku kapuste a chvíľu povaríme. Podľa chuti môžeme pridať aj ocot.

Diskusia k článku:

Nieco mi na tom chyba. Aha, chrumkava do hneda vypecena kacacia kozticka....
Neregistrovaný - jan, 24.1.2006 06:32, jan.pelech(`na`)liebert-hiross.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!