lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Kurča Italico

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 27.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 kurča, niekoľko vetvičiek rozmarínu, 1 strúčik cesnaku, 100g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 5 lyžíc oleja na zemiaky, 8 rajčiakov, 8 väčších zemiakov, 1 naberačka hovädzieho vývaru

Vypitvané kurča prešpikujeme niekoľkými vetvičkami rozmarínu a pozdĺžne pokrájaným cesnakom. Znútra aj zvonku ho posolíme, okoreníme a položíme na pekáč na rozpálenú slaninu. Keď zo všetkých strán zružovie, pridáme olúpané, na menšie kúsky pokrájané rajčiny bez semienok. Keď sa rajčiaky rozvaria, kurča podlejeme hovädzím vývarom a za stáleho polievania ho dopečieme. Medzitým na panvici na oleji opečieme na rezance pokrájané surové zemiaky. Keď kurča zmäkne, do čiastočne vydusenej šťavy vložíme opražené zemiaky. Podávame ich s kurčaťom v šťave.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!