lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nech ich máme pekných

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 15.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

Mužská móda nemá toľko výstrelkov a obetí, ako móda ženská. Ale to neznamená, že sa dá mužom odoprieť ich prirodzená túžba páčiť sa. Je samozrejme iná ako tá ženská a neveľmi dbá na detaily.  Je jasné, že pri pomyslení na mužskú módu napadne všetkým sako, viazanka, košeľa. Ja by som sa chcela zastaviť pri „spodkách, trenkách, boxerkách, slipoch, spoďároch“, ako chcete.

Tie by mal mať správny chlap vždy na sebe a dokonca by mali byť čisté, nezašednuté a neroztrhané. To sú tie detaily, o ktorých som hovorila na začiatku. Hoci mnohí muži tvrdia, že spodky idú dole spolu s nohavicami,  moja skúsenosť je iná. Preto dbajte o spodnú bielizeň vášho partnera, ak to nedokáže on sám. Veď je to prvá vec, ktorú si ráno oblieka a posledná, s ktorou sa večer lúči. Nezabúdajte pritom na niekoľko zásad.  Správny chlap, ktorý ide s dobou,  by  mal nosiť trenky. Nepritískajú totiž jeho poklad príliš k telu, tým ho neprehrievajú  a tak napomáhajú udržať mužskú plodnosť. Prehrievanie je  najväčším nepriateľom spermií. Navyše, trenírky tzv. boxerky  sú aj mimoriadne estetické a pohodlné. Napriek tomu je pravda taká, že  v našich končinách je správnych chlapov zrejme málo, lebo v tabuľkách predajnosti stále vedú klasické slipy. Možno aj vďaka vašej konzervatívnej povahe. Na trhu sa už objavili aj mužské tangá a ujali sa, samozrejme nie masovo. Ak vy uznávate túto módu, doprajte ju aj svojmu partnerovi. Napokon, aj ženské oko rado spočinie na peknej riťke. Výsledky ankiet vravia, že v tejto záľube sa vyrovnáme mužom.
 
Na výber je dnes v obchode veľké množstvo mužskej bielizne a je vo všetkých cenových reláciách. Najdôležitejšie je vsadiť na kvalitné, aspoň z deväťdesiatich piatich percent prírodné /zväčša bavlnené, či hodvábne/ materiály. Syntetické látky ako napríklad elastan sa starajú o to, aby bielizeň pekne sedela a držala  tvar. Pri nosení syntetickej spodnej bielizne je riziko hromadenia statickej energie, čo spôsobuje celkové napätie. Vy sa popoludní pohádate a ani netušíte, že na príčine boli spodky. Ak nájdete na stopercentne bavlnených spodkách stopy rúžu, vedzte, že hádku nespôsobila statická elektrina.
 
Pánska spodná bielizeň sa vyskytuje v nespočetných farebných variáciách. Pre ostré farby by sa však mali rozhodnúť len veľmi mladí zajačikovia. „In“ sú modré, sýto zelené, či  teplé červené tóny. Večná je  čierna, biela a sivá. Najzdravšia a najlepšie udržiavateľná je , samozrejme, nefarbená biela bielizeň. Dôležité pri výbere je,  aby sa chlap v trenkách dobre cítil a zároveň vyzeral príťažlivo a mužne.

Nie každý si môže hneď dnes kúpiť Ferrari, aj keď medzi mužskými hračkami je práve táto na prvom mieste. Ak sa svojho starého posúvadla nemôžete rovno zbaviť, môžete ho zdokonaliť. Čo dodá autu najlepšie glanc? Ak zabudnete na prsnatú blondínku v minišatôčkach, ktorá vás minulý týždeň poslala k vode, je to hudba. Nepočujete výkon svojho slabého motora, nedotýkajú sa vás pohľady okoloidúcich, obaľuje vás totiž vaša obľúbená hudba. Keď má drive,  aj pri rýchlosti max . 90 máte pocit, že ste cestný kráľ.

Existuje pár maličkostí, na ktoré treba pri výbere výbavičky dbať. V prvom rade je dôležité, čo sa do vášho auta zmestí. Poriadny zosilňovač totiž musíte dať do kufra, rovnako ako menič na CDčka. Rovnako je úplne zbytočné dať výbavu s maximálnym výkonom do malého autíčka. V malom priestore by sa z vašej obľúbenej hudby stal neidentifikovateľný rev, ktorý nepodráždi iba vás, ale aj ľudí na zastávke.

Ideálnou zostavou pre bežného človeka je rádio kombinované s MT a CD prehrávačom. Aj keď na trhu sú aj kúsky s MP3 prehrávačom, či DVD, z ktorých môžete spolujazdcom počas státia v zápche, púšťať obľúbené filmy. Zostaňme však pri zemi. Cena hudobnej zostavy by nemala prevýšiť cenu auta. Auto nemôže byť neustále v garáži a narkomani majú nos na drahé „ hračky“. Na pamäti majte zásadu, že celý hi-fi systém je vždy taký kvalitný, ako jeho najhoršia súčiastka.

Ďalším rozhodovaním musíte prejsť pri výbere zosilňovača. V prvom rade vyriešite otázku, či mať, alebo nemať zosilňovač. Ak chcete počúvať hudbu nahlas vo vysokej kvalite, rozhodne by ste si ho mali zadovážiť. V bežnom aute, ak sa nerozhodnete pre extrémne kvalitné reproduktory, vám úplne postačí dvojkanálový zosilňovač. Ak bažíte po dokonalom zvuku pomôže vám niektorý z ekvalizérov, alebo filtrov, ktorých je na trhu dostatok. Posledným problémom sú reproduktory. Je to problém zložitý. Inak totiž treba reproduktory rozmiestniť, ak vám záleží len na zvuku pre vodiča a spolujazdca a inak ak chcete hudbou potešiť aj pasažierov v zadnej časti vozidla. V prípade, že ozvučujete celé auto, zadné reproduktory pri osamelých jazdách vypínajte. Skvalitníte si vlastný hudobný zážitok. Nezabudnite na to, že každý reproduktor má svoj rozsah a iné tóny nezahrá. Navyše ho môžu aj zničiť. To v praxi znamená, že výškový reproduktor nezahrá nízke frekvencie a môže sa v ňom poškodiť jemná membrána.

Príjemné cestovanie bez ohluchnutia
                                            Natália.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!