Kuracie prsia s čínskou kapustou
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 15.8.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
1 kuracie prsia, olej, 2 lyžice medu, soľ, 1 lyžička kari korenia, 2 lyžice sójovej omáčky, 10 dkg sterilizovaného hrášku, 10 dkg sterilizovanej kukurice, polovička (menšia) čínskej kapusty, 1 stredne veľká cibuľa
Kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky. V panvici rozpálime olej, pridáme med a necháme skaramelizovať. Pridáme kura nakrájané na pásiky a prudko opečieme. Osolíme, okoreníme, zalejeme sójovou omáčkou a opekáme ďalej asi 20 minút. Potom pridáme, kukuricu, hrášok a kapustu a spolu dusíme, kým nezmäknú. Nakoniec dáme navrch na kolieska nakrájanú cibuľu. Podávame s ryžou.
Diskusia k článku:
Fakt výborné, môžem odporučiť. Neregistrovaný - ayka, 25.10.2002 09:45 Tento recept robím už roky, len s klasickou hlávkovou kapustou. Je to obľúbené jedlo celej našej rodiny. Neregistrovaný - Biba, 13.2.2006 14:07 my tam pridavame este aj ananas a cela rodna sa ide pozabijat za tym Neregistrovaný - , 21.11.2007 13:40
|