lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 4 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 7 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 10. December, , Dnes oslavuje Radúz
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kvíz

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 19.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Koľko krčných stavcov má žirafa?
a) 14 b) 7 c) 11                      

2. Pablo Picaso bol zakladateľom umeleckého smeru?
a) kubizmus b) suprematizmus c) impresionizmus           

3. Koľko minút trvá kým dorazí na Zem svetlo zo Slnka?
a) 6 b) 8 c) 11            

4. Harrold Pinter bol:
a) dramatik b) fotograf c) módny návrhár              

 5. Ktorá kultúra vynašla kompas?
a) grécka b) čínska c) vikingská                  

6. Pred koľkými rokmi vyhynul dinosaurus ?
a) 20 mil. b) 65 mil. c) 6 mil.                 

7. Koľko rokov uplinulo od prvého vypustenia vesmírnej sondy  Voyager?
a) 25 b) 20  c) 22                      

8. Ako se nazýva stredoveká nádoba na uskladnenie drahých mastí, olejov a voňaviek?
a) falkón b) flakón c) alabastrón                     

9. Ako sa odborne nazýva porucha čítania?
a) dysortografia b) dyslexia c) dysgrafia        

10. Akou značkou sa v geometrii označuje prierez?    
a) S  b) r  c)V                  

11. Koľko  poznáme látok vitamínového charakteru (vitamínov)?
a) asi 20 b) asi 60 c) asi 40                    

12. Aké hodinky nosil P. Brosmann v Jamesovi Bondovi?
a) Tag Heuer b) Breitling c) Omega

13. Ako sa volá najnovší album skupiny Elán?
a) 3000 b) 2000 c) 1000

1. B
2. A
3. B
4. A
5. B
6. B
7. A
8. C
9. B
10. A
11. C
12. C
13. A


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!