lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čierna listina dobrého vzhľadu 1.

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 4.11.2002
späť
Späť

Poslať
 

Nuž čože,  všetkým z nás sa stáva, že urobíme väčšie alebo menšie chyby v obliekaní,  máme zlý mejkap alebo nepatričné gestá. Nejde síce o život, ale prečo by sme sa im nemohli vyvarovať.

ŠATY NIE SÚ VŽDY OZDOBA

Príhody s podprsenkou...
Príliš často zabúdame, že zle vybratá podprsenka nám môže aj uškodiť. Keď je pritesná, silno obopína telo, robí na pleciach nevkusné faldy a prsia sa z nej jednoducho ,,vylievajú“. Naproti tomu príliš voľná vôbec nepodopiera prsia, ktoré môžu stratiť pekný tvar. Preto sa skutočne oplatí investovať do poriadnej podprsenky!

...a nohavičkami
Mali by byť vhodne zvolené nielen k postave, ale aj k celému oblečeniu. Nemalo by sa stať, že spod svetlých nohavíc svietia ,,zvodné“ nohavičky s čiernymi bodkami alebo úzka sukňa všetkým prezradí, že sme si obliekli príliš tesnú bielizeň.

Ach, tie pančuchy!
Od nich závisí vzhľad našich nôh. Preto, ak máme plné lýtka, vyhnime sa pančuchám s veľkým vzorom. Bezpečnejšie je obliecť si tmavé a hladké. A radšej drahšie, aby pekne držali líniu nôh.

Milované topánky
Niekedy sa stane, že si zvykneme na jedny topánky a nosíme ich ku všetkému. A pritom v topánkach by sme sa mali nielen dobre cítiť, ale aj vyzerať! Preto  by štýlom a farbou nemali ,,odbiehať“ od zvyšku oblečenia. Takisto musia byť vhodne zladené k nášmu vzrastu.  Mohutná žena nikdy nebude vyzerať dobre v tenkých ihličkách, rovnako ako nízka žena v plochých topánkach.

Ako sa to nosí?
Dokonca aj to najefektnejšie oblečenie môžeme pokaziť jediným šmahom ruky. Ako? Napríklad ak spustíme na úzke nohavice sveter, ktorý nám robí na bruchu faldy. Alebo ak stiahneme hrubým tmavým opaskom svetlé šaty. Pozor  - diabol číha v detailoch!

Šialenstvo doplnkov
Tu sa veľmi často dopúšťame hriechov hneď na dvoch frontoch. Prvým je nadmiera (najmä šperkov) a druhým miešanie štýlov a farieb. Dobre zvolené doplnky sú pritom bodkou na celom oblečení.

Pokračovanie zajtra


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!