lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V Dunaji triumfoval Triumph

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 23.8.2000
späť
Späť

Poslať
 


Piatok patril v OD Dunaj prehliadke bielizne a plaviek. Boli krásne a bolo ich veľa. Poďme však po poriadku. Známa firma Triumph predstavila bielizeň a plavky na sezónu 2000- 2001.
Nové trendy spočívajú najmä v tom, že bielizeň určená na šport a zimné dni, je z prírodných materiálov s prídavkom lycry, alebo z mikrovlákna.
Všetky ženy chcú byť krásne a všetky si uvedomujú, že bielizeň môže ich krásu a sexapeal nielen zdôrazniť, ale aj zabiť. Preto si treba vyberať podľa tvaru postavy. Ku kratším nohám patria vykrojené nohavičky alebo tzv. tangá, ktorých zadný diel tvorí iba úzky prúžok látky. Dámy s dlhšími nohami majú väčší výber. Postavu predlžuje a vhodne formuje body,/ niečo ako bielizňové plavky/ Práve v tejto oblasti predstavila firma niekoľko krásnych kusov, ozdobených čipkou, vhodných ako darček pod vianočný stromček.
Vítanou novinkou vo svete podprseniek, sú soft podprsenky - bez jediného švíku. Sú lisované a absolútne sa prispôsobia telu. Vyzerajú krásne a ich výhodou je, že netlačia. Vo farbách nás v budúcom roku nič mimoriadne nečaká. Víťazí biela, občas sa objaví žltá, farba šampanského a bledomodrá, niekedy sivá a červená. Vyznavačky telovej a čiernej farby si tiež prídu na svoje. Tu by som chcela upozorniť, že ženskí lekári neodporúčajú nosenie čiernej bielizne. Romantičky dajú určite naďalej prednosť čipke, športové typy lycre, mikrovláknu a bavlne. Dámy si obstarajú saténovú alebo hodvábnu bielizeň a praktičky, kombináciu všetkých menovaných druhov. Prednosť majú jednoduché strihy, bez zbytočných ozdôb so zapínaním na háčiky a s posunovacími ramienkami.
Hitom pod večerné šaty sú snímacie ramienka alebo dvojité špagetové ramienka..
Plavky roku 2001 budú presne také aké vidíte na obrázku. Špecialitou budú plavky s rôznymi vymeniteľnými ramienkami.
V móde rozhodne nebudú iné spodné a iné vrchné diely plaviek. Táto móda si tento rok nezískala veľa priaznivcov. Obľúbená suknička a jej rôzne podyby zostáva naďalej hitom. Ani mužská móda plážového oblečenia a plaviek nezaznamenala veľké zmeny. Favoritom budú rovnaké kombinácie mužských a ženských plaviek a súpravy plaviek a plážových tašiek. Umelohmotné chladničky už vyšli z módy a tak neváhajte a zainvestujte do veľkej tašky. Zelená, oranžová, žltá ako doplnkové farby letia naďalej. Ak sa poponáhľate dostanete ešte za tohtoročné ceny budúcoročné plavky. Ak chcete tie od Triumphu nehľadajte ich v supermarketoch. tam nebudú nikdy.
Hľadajte ich v špecializovaných predajniach s bielizňou. Tam si ich môžete aj vyskúšať, aby vám dobre padli.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!