lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tagliatelle so špargľou a paradajkami

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 22.12.2003
späť
Späť

Poslať
 

250 g bielej špargle, 250 g zelenej špargle, 1 šalotka, paradajky, 40 g masla, 3 lyžičky bieleho vína, 100 ml smotany, 250 g tagliatelle, 1 lyžička posekaného koriandru, 1 lyžička pasty tandoori

Ošúpeme špargľu, odrežeme konce, šikmo nakrájame na plátky. Paradajky ponoríme do vriacej vody, schladíme, ošúpeme a rozpolíme. Šalotku nakrájame na drobno. Na panvici rozohrejeme 20 g masla, pridáme šalotku, 3 lyžičky vína a podusíme. Rozohrejeme ďalších 20 g masla, pridáme bielu špargľu a 100 ml smotany a podusíme takých 5-7 minút. Porcie špargle osolíme a okoreníme.
Cestoviny varíme v slanej vode, pridáme špargľu a paradajky, koriander a tandoori, krátko opečte na panvici. Cestoviny scedíme a rozdelíme na taniere s omáčkou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!