lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tradičná čínska medicína 3

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 20.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

Neuznávajú, lebo ich to v škole neučili, že v ľudskom tele, všetko so všetkým súvisí. Ak budete mať choré ľadviny, určite nebudete mať v poriadku ani pľúca, srdce úzko súvisí s tenkým črevom, žlčník s pankreasom a to všetko s rôznymi náladami a chuťami a tam je vlastne príčina ochorení, ak sa priveľmi trápite, dostanete napríklad žalúdočné vredy. Proces bude jednoduchý. Vaša psychika zapôsobí na orgán, ktorý je zodpovedný za starosti, ten zapôsobí na body v energetických centrách, tie sa zablokujú energia nimi nebude plynulo pretekať. Kde je hypo alebo hyperfunkcia, tam sa dlhšie zdrží a príslušný orgán začne degenerovať.

Na vyliečenie bude potrebné, okrem dobre stanovenej diagnózy aj uvoľnenie bloku a prečistenie energetických centier. Na to slúži ihlička, ktorá vlastne otvára dvere energii, aby mohla normálne prúdiť. Keď sa telo energeticky dobyje nemajú baktérie šancu nad ním zvíťaziť a my získame istotu, že sa nám vyhnú infekčné ochorenia.
Potom sa rozprávame o tom, že rok má dvanásť mesiacov, ale dieťatko je v brušku iba 9 mesiacov a tie tri, ktoré mu chýbajú ovplyvňujú precitlivenosť jeho tela k určitým konkrétnym ochoreniam, podľa toho, aké hviezdy vládli mesiacom, ktoré nám chýbajú do celoročnej výbavy.
Ďalšia pacientka má boreliózu pilori, s ktorou si nevedeli poradiť v nemocnici a helikobakter. V hlave má napichané ihličky a usmieva sa.Vraj to okrem tej sekundy vpichu vôbec nebolí.
Dozvedám sa ešte, že na človeka okrem toho pôsobia exogénne a endogénne faktory. Vietor, chlad, vlhkosť, sucho, horúčava a ročné obdobia.
Prichádza Eva, ktorej okrem iného zistil Dr. Subotič aj skoliózu. Keďže chrbtica je považovaná za strom života, jej vykrivenie nie je len estetickou vadou, ale ohrozuje aj zdravé orgány, pretože na ne svojím vykrivením neustále pôsobí, dráždi ich a oni sa správajú ako choré. Potom prichádza pacientka s chorým žlčníkom. Okrem tui-ny a ihličiek prichádza na rad špeciálny olej zo Srí Lanky a špeciálny čínsky čaj. Takýmto spôsobom dokážu v Centre tradičnej čínskej medicíny zbaviť pacientov bahna, piesku alebo kameňov v žlčníku. Keď som to rozprávala svojej priateľke, poznamenala. Ak to je všetko pravda, potom načo existujú nemocnice? Všetci sa môžeme liečiť týmto spôsobom budeme žiť sto rokov a nikdy neochorieme.

Pokračovanie zajtra

Diskusia k článku:

Dobrý den, touto cestou by som sa chcela informovať, kde sa nachádza Centrum tradičnej čínskej medicíny. Ďakujem.
Neregistrovaný - Oľga, 16.2.2006 10:13, olusa1(`na`)post.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!