lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 25. December, , Dnes oslavuje
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Indonézska sliepka

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 15.10.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 sliepka, 100g jabĺk, 2 banány, 50g oleja, 40g masla, 50g múky, 2 cibule, 4 čajové lyžičky karí korenia, 1 čajová lyžička citrónovej šťavy, 0,3L sladkej smotany, soľ, čierne korenie

Očistenú sliepku pokrájame na porcie, ktoré okoreníme čiernym korením, osolíme a opečieme na horúcom oleji. Na rozpustenom masle opražíme do zlatista cibuľu. Na ňu poukladáme opečené porcie sliepky s olejom, v ktorom sme ich opiekli a za mierneho podlievania dusíme domäkka. Potom porcie vyberieme zo šťavy. Šťavu vydusíme až na tuk. Zaprášime múkou, trochu popražíme, zalejeme vývarom, pridáme karí korenie, citrónovú šťavu, dosolíme a povaríme tak, aby sa tuk oddelil od horúcej šťavy. Jablká a banány olúpeme, pokrájame na kolieska, vložíme do šťavy a chvíľku v nej povaríme. Do takto upravenej omáčky vložíme späť porcie kurčaťa, aby sa pred podávaním zohriali.



Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!