lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Elton John hviezdnymi maniermi netrpí

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 26.5.2005
späť
Späť

Poslať
 

Žiadnymi prehnanými hviezdnymi maniermi netrpí svetová megastar sir Elton John. Ako na dnešnej tlačovej konferencii uviedol Pavel Daněk z agentúry Rock Pop v sprievode Eltona Johna pricestuje z USA a z Londýna približne 60 ľudí. Špeciálny kamión s aparatúrou pricestuje z Anglicka.
    
Koncert budú snímať štyria kameramani z Rakúska. "Jeho požiadavky boli napríklad v porovnaní so speváčkou Pink veľmi štandardné," uviedol Daněk s tým, že svetová star si praje do šatne sójové mlieko, odmietol alkohol a žiadne ďalšie vymoženosti, čo sa cateringu týka nepožaduje. Jeho šatňa má byť klimatizovaná, rozdelená na tri priestory. Jeden bude slúžiť výlučne na jeho súkromné účely, v druhom sa bude stretávať so svojimi priateľmi, skupinou a členmi manažmentu, v tretí priestor he vyhradený na stretnutia s ostatnými. Vo svojom súkromnom "pavilóne" chce mať dve kreslá, jeden diván, a to s podmienkou, že musí byť látkový, nie z kože.
    
Jeho vystúpenie 1. júna na Tyršovom nábreží v Bratislave by malo podľa zmluvy trvať 90 minút, pričom neoficiálna informácia znie, že sir Elton John odohrá takmer trojhodinový koncert. Sprevádzať ho okrem kapely bude osemčlenný americký gospelový súbor Atlanta z Atlanty. Trochu úsmevnou je možno požiadavka na štyridsaťmiestny autobus vzhľadom na "telesné rozmery" členov súboru.

Elton John pricestuje do Bratislavy na svojom súkromnom lietadle a po koncerte z nášho hlavného mesta ihneď odcestuje. Predpokladaný začiatok koncertu je po 20.00 hodine.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!