lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pečené hrušky s hrozienkami

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 30.8.2005
späť
Späť

Poslať
 

SUROVINY:
4 celé hrušky
50 g cukru
Šťava z 1 citróna
¼ struku vanilky prekrojeného na polovice
50 g hrozienok namočených v 5 cl calvadosu

POSTUP:
Starostlivo ošúpte hrušky, ale stopky nechajte na plodoch. Panvicu Zepter predhrejte a hrušky obalené v cukre opečte dohneda. Pridajte vanilkový struk, hrozienka a citrónovú šťavu. Prikryte, odstavte nádobu zo sporáka a 10 minút nechajte dôjsť. Tento dezert sa môže konzumovať teplý aj studený, v oboch prípadoch je dokonalým doplnkom porcia pistáciovej zmrzliny ozdobená plátkami mandlí.

Recept pre 4 osoby
Čas varenia – 5 minút
Celkový čas na prípravu – 20 minút

Zdroj: GURMÁN – kniha o varnom systéme Zepter


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!