lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Natalie Imbruglia sa chystá do Bratislavy

  Spracoval(a) : Jana Konečná
Dátum : 19.9.2005
späť
Späť

Poslať
 

Na Slovensko sa chystá ďalšia zo zahraničných speváckych hviezd. V polovici novembra zavíta do Bratislavy austrálska speváčka Natalie Imbruglia.
    
Speváčka a herečka Natalia Imbruglia sa zaradila medzi najväčšie hviezdy hudobného sveta v roku 1997. Od vtedy má za sebou tri hitové albumy, milióny predaných nosičov, mnohé hudobné ocenenia, skúsenosti s filmom či ‘love story‘ so známymi celebritami. Poslucháčov sa jej podarilo získať nielen svojím emotívnym hlasom, ale aj krásou. Zahraničné média ju dokonca vyhlásili za najkrajšiu speváčku na svete. 
    
Narodila sa 4. februára 1975 v Novom Južnom Walese, v Austrálii, matke Austrálčanke a otcovi s talianskym pôvodom. Kariéru odštartovala v sedemnástich rokoch v televíznom seriáli Neighbours. Hrala v ňom až do roku 1994. Jej sen pokračoval v Anglicku, kde získala zmluvu na nahrávanie albumu. Z debutového albumu Left of the Middle (1997) sa predalo viac ako šesť a pol milióna kusov. Speváčka zaň získala aj tri nominácie na prestížne Grammy a dve britské hudobné ceny. V hitparádach najviac zabodoval megahit Torn a vďaka jednoduchému videu svet spoznal malú čiernovlasú speváčku s jemnou tváričkou. Jej druhý album White Lillies Island (2001) si napísala počas turné v Anglicku a v Spojených štátoch amerických. Z neho pochádza opäť niekoľko úspešných hitov: That Day a Wrong Impression. V roku 2002 sa jej pesnička objavila v mystickom filme Stigmata. Pre  Natalie a tento film ju napísal Billy Corgan z kapely Smashing Pumpkins. V tom istom roku sa ešte stáva oficiálnou reklamnou tvárou spoločnosti L¤Oréal a objavuje sa aj vo svete filmu. Po boku Rowana Atkinsona a Johna Malkovicha si zahrala vo filme Johnny English.
    
Imbruglia bola múzou Lennymu Kravitzovi, pilotovi F1 Jacquovi Villeneuveovi, či Davidovi Schwimmerovi zo seriálu Priatelia. Jej srdce si však získal iný muž, Daniel Johns z austrálskej kapely Silverchair, za ktorého sa aj v roku 2003 vydala.
    
Natalie Imbruglia sa na hudobné výslnie vrátila tento rok so svojím tretím albumom Counting Down The Days, ktorý vydala spoločnosť Sony BMG. V britskej albumovej hitparáde sa po tom, čo v apríli vyšiel, ocitol na jej čele. Skladba Shiver sa okamžite zaradila medzi najhranejšie skladby aj na Slovensku. Album je plný moderných popových hitoviek, ale i krehkých a nežných balád. Natalie je spoluautorkou desiatich z dvanástich skladieb, vrátane singlu Shiver, ktorý sa úspešne hrá i v našich rádiách. Speváčka tvrdí, že so svojím aktuálnym albumom je absolútne spokojná. Pripravovala ho totiž s ľuďmi, v ktorých spoločnosti sa cíti veľmi príjemne. Odrazilo sa to i na samotnom obsahu. Platňa Counting Down the Days vznikala od roku 2002. Podľa speváčky mala prichystaný materiál rovno na dva albumy a proces nahrávania bol záležitosťou pomyselného vybrúsenia myšlienok a nastavenia smeru, ktorým sa jej nový album má uberať. Nájsť ten správny hudobný smer jej tentoraz pomohol majiteľ hudobnej spoločnosti Hugh Goldsmith, ktorý takisto zostavil skupinu skvelých hudobníkov, ktorá s Natalie album nahrala. V novom tíme nájdeme producenta Bena Hilliera, ktorý je podpísaný aj pod albumom Tank skupiny Blur, ďalej skladateľov a producentov Asha Howesa, Martina Harringtona, Daniela Johna, Ega Whitea a Davida Kostona známeho ako Faultline. Ďalšie vrcholy albumu môžeme hľadať v pesničkách Counting Down The Days, Satisfied, Slow Down, Come on Home a Starting Today - pesničke, ktorá ako samotný názov naznačuje, má byť o novom začiatku...
    
Natalie Imbruglia predstaví svoj nový koncertný program exkluzívne v rámci strednej Európy práve 15. novembra v Bratislave v Incheba Aréne.

Copyright©2005 TASR


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!