PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Rodinná kuchárka
|
|
Spracoval(a) : IKAR
Dátum : 26.10.2005 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Varenie a potešenie pri sporáku aj pri stole – najmä o to v tejto išpiratívnej knihe ide. Bez zbytočného teoretizovania, s receptami, pri ktorých hneď dostanete chuť experimentovať. Od zemiakovej polievky a bravčovej pečienky s knedľou cez pizzu a kiš až po suši a thajské kurča s kokosovým mliekom – to všetko je dnes radosť variť. Vyše 350 jednoduchých, ľahko pochopiteľných receptov s návrhmi obmien a príloh i nápojov, tabuľky s časmi tepelnej úpravy pokrmov.
Termín vydania: 8.10.2005, cena: 499 Sk - počet strán: 240, formát: 210x272, tvrdá väzba
Varenie a potešenie pri sporáku aj pri stole – najmä o to v tejto išpiratívnej knihe ide. Bez zbytočného teoretizovania, s receptami, pri ktorých hneď dostanete chuť experimentovať. Od zemiakovej polievky a bravčovej pečienky s knedľou cez pizzu a kiš až po suši a thajské kurča s kokosovým mliekom – to všetko je dnes radosť variť. Varenie – ozajstné potešenie Vyše 350 jednoduchých, ľahko pochopiteľných receptov s návrhmi obmien a príloh i nápojov Praktický informačný modulový systém Pomocou informačných modulov uvádzame najdôležitejšie produkty, koreniny a bylinky ázijskej a stredomorskej kuchyne, základné vybavenie chladničky a potravinovej skrine, ako aj základné kuchynské náčinie Servisná časť Tipy a triky na varenie, spracovanie, skladovanie jedál, tabuľky s časmi tepelnej úpravy pokrmov Návrhy menu a bufetov Tipy na menu podľa ročných období, na sviatočné príležitosti, ako aj na bufetové stoly a nápoje
Diskusia k článku:
|
|
|