lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
... keď anjeli nespia

  Spracoval(a) : IKAR
Dátum : 29.11.2005
späť
Späť

Poslať
 

Príťažlivej tridsiatničke Lale sa snívajú iba dva druhy snov - katastrofické letecké alebo pornografické, v ktorých hrá vždy hlavnú úlohu. O chlapov rozhodne nemá núdzu. Naopak Irma žije sama s tromi mačkami a „zbaliť“ chlapa sa radšej nepokúša, vždy to zle dopadlo. Adam sa pre zmenu nevie spamätať zo smrti svojej jedinej lásky. Všetci traja sa aspoň raz v živote poriadne popálili... Reč je o knihe Anjeli nespia, ktorá sa v týchto dňoch dostáva na pulty kníhkupectiev.

Hrdinovia knihy sú typickí súčasníci. Žijú, pracujú, milujú, trápia sa každý po svojom  a možno tak trochu hľadajú jeden druhého, aj keď o tom zo začiatku vôbec nevedia.
 „Hoci sa hlavní hrdinovia knihy nepoznajú, musia sa stretnúť, spoznať a zblížiť, pretože občas musíme uzrieť cestu niekoho iného, aby sme našli tú svoju. A ak nad nami držia ochranné krídla tí, čo nikdy nespia, nakoniec môže všetko dobre dopadnúť“, napísala na obálku knihy jej autorka Barbora Kardošová.

Na otázku, čím sa inšpirovala pri písaní „anjelov“ Kardošová hovorí: „Odkedy sa pamätám, rada ľudí pozorujem. O každom, koho často stretávam mám vymyslený vlastný príbeh. Priatelia hovoria, že mám zvláštnu schopnosť - vidieť veci inak, ako sa javia na prvý pohľad. Rozhodne svojim postavám doprajem šťastný koniec, hádam je to možné iba - keď anjeli nespia. A možno je každý náš priateľ našim vlastným anjelom“.

 Barbora Kardošová (1969) vyštudovala filmovú a televíznu dramaturgiu a scenáristiku.  Autorka celovečerného filmu Amálka, ja sa zbláznim, poviedkového filmu Čarovala ryba a mnohých televíznych relácií. Od roku 1997 pracuje ako redaktorka self promo v televízii.  Knižné tituly: Náhodný scenárista (1998), Šialene milovaná (2001). Žije v Bratislave, má dve dcéry a miluje - ako sama priznáva - mačky, zmrzlinu, vôňu novej knižky a nového auta, otváranie poštovej schránky a tmu v kine.

Kniha Anjeli nespia vychádza na 232  stranách. Maloobchodná cena 199 Sk, pre členov
Media klubu 179 Sk.

Kníhkupectvá Media klub:
BANSKÁ BYSTRICA, Svet knihy – Media klub, Kapitulská 12 · BRATISLAVA, Svet knihy, Obchodná 4 · DOLNÝ KUBÍN, Media klub, Radlinského 27 · KOŠICE, Kníhkupectvo Marsab, Hlavná 41 · LEVICE,  Media klub, Ivana Krasku 5 · PIEŠŤANY, Media klub, Sad A. Kmeťa 9 · PREŠOV, Kníhkupectvo Marsab, Hlavná 29 · ŽILINA, Media klub, A. Bernoláka 6•  NITRA, Kníhkupectvo Modul, Štefánikova 7.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!