lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Praktický návod na použitie módy 2

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 11.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

Ak ste sa pozerali na ktorúkoľvek veľkú módnu šou, nemohli ste si nevšimnúť, že krásu šiat podčiarkovala krása opaskov. Túto jar si medzi nimi dokáže vybrať každá žena, lebo ich je v ponuke niekoľko druhov.
Na svoje si prídu v prvom rade, tie z vás, ktoré v osemdesiatych rokoch šupli na dno skrine hrubé farebné opasky s veľkými kovovými sponami. Vytiahnite ich však len v tom prípade, že ste za tie roky príliš nepribrali. Fantasticky totiž zvýraznia fantastický driek, ale hrubý driek v hrubom opasku, môže pôsobiť dosť nepekne. Ideálne sú na svetríky a ľahké šaty. Novinkou je použitie širokých kovových opaskov. Oba druhy treba poriadne pritiahnuť, aby ste vyzerali ako osa. To sa teraz nosí.

Druhým hitom sú rovnako široké a farebne výrazné opasky s veľkou sponou spustené na boky. Pri nich je dôležité zladenie farebnosti. Opasok môžete zladiť s rúžom, s topánkami, s kabelkou. Môže byť kontrastný k farbe oblečenia. Veľmi moderné sú opasky so vzorom hadej, či krokodílej kože. Tento druh opaskov nepristane k širokým bokom a k celulitíde. V takom prípade, ak už musíte, zvýraznite radšej svoj driek ako boky. Ideálne sa tento typ opaskov hodí pre ženy s chlapčenskou postavou, rozšírením bokov o opasok sa opticky zúži driek a vaša postava bude vyzerať ženskejšie. Opasky sa nosia aj k hitom tejto jari – džínam a minisukniam.

Tretí hit sú kovové retiazky okolo bokov. Môžu byť zlaté alebo strieborné, či iné - podľa vášho vkusu. Ich očká môžu byť malinké retiazkové, alebo veľké, ako na reťazi pre pittbula. Prípustné sú aj pospájané kovové krúžky, či kvetinky. Môžete ich nosiť jednu aj viac na akomkoľvek oblečení. Ak si na takú retiazku zvyknete, môže sa stať zaujímavým doplnkom vašich milostných hier. Tento trend totiž začali vo svete raziť striptízové tanečnice, ktoré si svoju retiazku z tela nikdy neskladali. Človek vraj nikdy nemá ostať úplne nahý. Pre striptízové tanečnice je najlepšia retiazka, pre skutočné dámy briliantový prsteň.
Posledným výkrikom módy medzi opaskami sú „zaväzovačky“, aké nosili aj vaše staré matere, ale aj vaši starí otcovia. Sú to kožené, či vyšívané látkové prúžky, ktoré sa zaviažu na uzol. Dobré sú na kabáty, košeľové šaty, baloňáky… Na zaväzovanie môžu byť aj rôzne ozdoby z polodrahokamov, či mušlí v štýle „detí kvetov“- hippies. Tie sa však hodia skôr pre mladšie ročníky.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!