lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Alpský syrový nákyp

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 20.6.2001
späť
Späť

Poslať
 

120 gramov strúhaného syra ementálskeho typu, 2 vajcia, 200 gramov žemlí, tri a pol decilitra sladkej smotany, 40 gramov masla, soľ, mletý muškátový kvet, 20 gramov masla na vymastenie nádoby.

Žemle pokrájame na plátky, zalejeme teplou smotanou a necháme asi 20 minút odležať. Potom ich vytlačíme, zomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme maslo vyšľahané so žĺtkami a postrúhaný syr. Podľa chuti osolíme, okoreníme a všetko spolu dôkladne premiešame. Nakoniec zľahka primiešame tuhý sneh ušľahaný z bielkov. Takto upravenú zmes vložíme do maslom vymastenej ohňovzdornej nádoby a v mierne rozohriatej rúre upečieme. Ako prílohu si môžete dať grécky šalát.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!