lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 29. December, , Dnes oslavuje Milada
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Patpa

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 25.4.2001
späť
Späť

Poslať
 

500g malých patizónov, 3 paradajky, 2 veľké cibule, 175g rozpusteného masla, 4 strúčiky cesnaku, štipka mletého čierneho korenia, soľ, 2 lyžičky koriandru, ½ lyžičky zázvoru, ½ lyžičky garam masaly, lyžička čerstvej posekanej mäty

Jednu cibuľu pokrájame na kolieska a opražíme na rozpustenom masle na panvici. Druhú cibuľu posekáme a rozvaríme v troške vody s cesnakom, mletým čiernym korením, soľou, koriandrom a zázvorom. Túto zmes zmiešame s opraženou cibuľou a varíme na strednom ohni asi 5 minút. Patizóny dôkladne umyjeme, odstránime stopky a pokrájame ich na plátky hrubé asi 1,5cm. Potom ich pridáme do omáčky. Opatrne miešame, aby sme ich nepolámali. Varíme pod pokrývkou asi 20 minút. Paradajky sparíme a olúpeme. Pokrájame na plátky a pridáme k patizónom. Vsypeme garam masalu, opatrne pomiešame a dusíme ešte 15 minút. Podávame ozdobené posekanou mätou a zemiakovým pyré.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!