Ingrediencie:
4 porcie
8 kríkových paradajok alebo 32 cherry paradajok
2 lyžice olivového oleja
1 červená cibule
1 vrecúško polievky MAGGI Zo záhradky Cesnaková
2 vetvičky tymianu
1 lyžica nasekaného čerstvého petržlenu
4 plátky na kocky nakrájaného opečeného chleba
čerstvo pomleté čierne korenie
Postup: Paradajky a červenú cibuľu rozpolíme a s tymianom rozložíme na plech, pokropíme olivovým olejom, ochutíme čiernym korením a pečieme pod rozpáleným grilom asi 20 minúť, kým sú všetky kúsky zeleniny skoro mäkké a trošku opečené. Z plechu odoberieme cibuľu, odstránime z nej šupku a rozmixujeme na pastu. Plech vyberieme z rúry, odstránime vetvičky tymianu a paradajky s výpekom z plechu rozmixujeme.
Rozmixovanú zmes nalejeme do hotovej polievky MAGGI Zo záhradky Cesnakovej, ktorú sme pripravili podľa návodu. Pridáme petržlen a naložíme na taniere. Podávame s teplými kockami opečeného chleba.