lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
POLIEVKA Z GRILOVANÝCH PARADAJOK SO SMOTANOU

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 14.6.2006
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie:
4 porcie
8 kríkových paradajok alebo 32 cherry paradajok
2 lyžice olivového oleja
1 červená cibule
1 vrecúško polievky MAGGI Zo záhradky Cesnaková
2 vetvičky tymianu
1 lyžica nasekaného čerstvého petržlenu 
4 plátky na kocky nakrájaného opečeného chleba
čerstvo pomleté čierne korenie

Postup: Paradajky a červenú cibuľu rozpolíme a s tymianom rozložíme na plech, pokropíme olivovým olejom, ochutíme čiernym korením a pečieme pod rozpáleným grilom asi 20 minúť, kým sú všetky kúsky zeleniny skoro mäkké a trošku opečené. Z plechu odoberieme cibuľu, odstránime z nej šupku a rozmixujeme na pastu. Plech vyberieme z rúry, odstránime vetvičky tymianu a paradajky s výpekom z plechu rozmixujeme.

Rozmixovanú zmes nalejeme do hotovej polievky MAGGI Zo záhradky Cesnakovej, ktorú sme pripravili podľa návodu. Pridáme petržlen a naložíme na taniere. Podávame s teplými kockami opečeného chleba.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!