lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aj vlasy majú hlad. Lifetex Nutri - Care.

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 8.8.2006
späť
Späť

Poslať
 

Vyvážená zdravá výživa je kľúčom k vyrovnanému, vitálnemu a harmonickému pocitu zo života. To čo vo všeobecnosti platí pre ľudský organizmus, platí aj pre vlasy a pokožku hlavy. Aby boli vlasy zdravé a pekne vyzerali, potrebujú tiež individuálnu vyváženú výživu.

Tipy na výživu z vybraných látok, ktoré obsahuje Lifetex Nutri-Care

Tip 1 - Bambus s krevetami
Pre milovníkov bambusu sa namiesto bežného chop suey odporúča tento špeciálne na výživné výhonky orientovaný recept. Večer, v milej spoločnosti okolo čínskej panvice WOK je prísľubom veľkej zábavy, a to nielen z dôvodu európskej nešikovnosti pri narábaní s paličkami.
1 PL arašidového oleja rozpáliť na panvici, pridať 5 g zmäknutých plátkov huby Dong-gu a 200 g varených plátkov z bambusových výhonkov a 2 minúty opekať. Pridať 200 g kreviet, opekať ďalších 30 sekúnd. Panvicu WOK už nezahrievať. K hotovému jedlu pridať 200 g pažítky, sezamový olej, korenie, soľ a ochutiť lyžičkou cukru. Dobrú chuť!

Tip 2 - Grapefruit
Grapefruit najlepšie chutí surový a chladený. Ideálny ako súčasť ovocných a listových šalátov. Vysoký obsah vitamínu C, ako aj vláknina a balastné látky robia z neho ideálneho ,,požierača tukov“ a chutnú náplasť počas ťažkých diét. Grapefruit podporuje trávenie. Ráno na lačný žalúdok pôsobí mimoriadne prečisťujúco. Tip pre zdravie: grapefruit sladený s trochou medu pôsobí preventívne a zmierňuje ťažkosti pri prechladnutí.

Tip 3 - Mandľové mlieko
Tvrdá šupka, mäkké jadro. V nenápadných plodoch mandľovníka sa ukrývajú bohaté, zdravé látky s obsahom vysokohodnotných bielkovín, vitamínov komplexu B a minerálnych látok. Niet sa čomu diviť, že práve mandle majú vysokú výživnú hodnotu. Ich rôznorodé použitie je dôležitým prínosom do našej každodennej výživy. Sladké mandle napríklad slúžia na výrobu mandľového mlieka: 30 gramov mandlí jemne zomlieť. 500 ml vody pridať k pomletým mandľám a všetko 3-4 minúty mixovať. Mandle vo vode vložiť do chladničky a nechať minimálne 5 hodín mäknúť. Následne ešte raz mixovať 3-4 minúty – hotovo.

Lifetex Nutri–Care.
Výživa pre pekné vlasy.

Lifetex Nutri –Care spája inovatívne to najlepšie z prírody s možnosťami, ktoré poskytuje moderná veda a technika. Výsledok: profesionálny program výživy pre všetko, čo vlasy potrebujú.

Lifetex Nutri–Care.
Tak individuálne ako Vaše vlasy.


Diskusia k článku:

a koko to asi stojí?
Neregistrovaný - , 8.8.2006 13:20
aj ja by som rada vedela, už si neviem rady s vlasmi
Neregistrovaný - KATKA, 11.8.2006 09:30
azil ipuzy nmezruv fhzp zpoyslvfi myoecb shlmxvwk
Neregistrovaný - wblfcq honbfp, 9.8.2007 05:01, hctzai(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!