lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka - Sex náš každodenný

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 20.12.2000
späť
Späť

Poslať
 


Päť pravidiel a pár trikov, aby vo vašej spálni nezavládla studená vojna.

Podľa štatistických prieskumov z oblasti sexu sa tejto činnosti, priemerný svetoobčan venuje deväťdesiattrikrát do roka. V priemere jej ,aj s predohrou ,venuje pätnásť minút. To znamená, že jeden celý deň venuje človek sexu. Dokonalá manželka vie, že to musí byť príjemne strávený čas.

Mimoriadne dôležitá pre dobrý sex je atmosféra. Existuje iba málo mužov, aj keď sa vám to možno zdá zvláštne, ktorí by si v tejto veci stopercentne verili. Preto od istého veku potrebujú aj muži, o ženách ani nehovoriac, tú správnu atmosféru.
Výborne sa hodia sviečky, pekná posteľná bielizeň, šampanské, či víno, tá správna hudba, zvodné oblečenie a možno aj listovanie v erotických magazínoch alebo pozeranie eroticky ladených filmov.
Samozrejme, niektoré páry dávajú prednosť pornofilmom. K atmosfére patrí aj to, že zabudnite na také hlúposti, ktoré už dávno neplatia, že milovať sa dá iba v spálni a iba v noci.
Jedna z mála vecí, ktorú dokázali vedci v tejto oblasti dokázať, je, že prístup ľudí k sexu je mimoriadne rôznorodý.
Niekto má rád dlhé predohry, iný potrebuje meniť polohy ako na spartakiáde, ďalší má rád všetko, okrem klasického rýchleho misionárskeho milovania, ktoré považuje za premárnený čas. A sú aj takí, ktorí uznávajú iba túto polohu.

Preto pravidlo číslo jeden znie: pred pristúpením k veci sa rozprávajte. Aj keď vás možno doma učili, že slušná žena o sexe s nikým nehovorí, život ukázal, že to nie je správne.
Preč sú časy, keď žena so zaťatými zubami pretrpela milovanie. Je zbytočné plakať v sprche nad tým, že ten váš nechápe ženské telo a pritom mu nič nepovedať.
Muži sú veľmi učenliví a na ženskom potešení im mnohokrát záleží viac, ako na ich vlastnom. Dokonca to mnohí berú ako otázku prestíže.

Pravidlo číslo dva znie - učte ho, ako na vás. Každá žena je iná a tak predpokladať, že ak váš partner už niekedy nejakú partnerku mal, vie, čo a ako, je chyba. Ak sa vám o tom ťažko hovorí, veďte ho.
Najprv namasírujte vy jeho chrbát a potom mu podajte krém, aby niečo podobné urobil on vám.
Nežne, najlepšie vzdychmi mu naznačte, kde sa vám to páči a kde nie. Keď príde k najcitlivejším miestam, nehanbite sa chytiť jeho ruku a ukázať mu akým tempom a s akým tlakom máte dotyky v tejto oblasti rada.

Pravidlo číslo tri znie: Naučte sa povedať nie, prijateľne. Mnohokrát sa v spálni rozpúta vojna kvôli tomu, že každý partner má inú predstavu o tom, ako často „to“ robiť. Potom žena buď ustupuje a zo sexu sa pre ňu stáva nepríjemná rutinná záležitosť, alebo sa muž cíti nevyužitý a začne sa obzerať inde.
Samozrejme, že to môže byť aj naopak. Preto, ak nemáte na sex chuť, vysvetlite partnerovi svoje dôvody a ponúknite mu „pomocnú ruku“. Muži dokonca niekedy mimoriadne ocenia, keď im žena pomôže k uspokojeniu iným spôsobom. Poprípade mu navrhnite, aby pred vami onanoval.
Môžete sa pri tom iba pozorovať, alebo sa vzájomne dotýkať. Takúto aktivitu považuje množstvo párov za mimoriadne vzrušujúcu. Navyše partneri presne odpozorujú, ako sa ten druhý dotýka svojho tela, čo je vždy na úžitok.

Pravidlo číslo štyri: Najväčším omylom je honba za spoločným orgazmom. Každý z partnerov máva zväčša iné tempo. Ženy potrebujú niekedy viac času. Je toľko krásnych spôsobov, ako si to skutočne užiť a nestať sa lovcom orgazmov. Nikdy partnera vopred neupozorňujte, že vy orgazmus nemávate.
Mohlo by ho to odradiť. Rovnako je nepríjemné, ak sa muž opýta: ... a ty si už bola? Ak máte „rýchleho“ partnera, dovoľte mu vstúpiť až vtedy keď ste už mimoriadne vzrušená. Dobrým tréningom, na výdrž muža, je vzrušovať ho až na hranicu vyvrcholenia a potom, skôr ako by k nemu došlo prestať. Platí tu športové heslo – pravidelným tréningom k vavrínom.
Ak vás, naopak, partner trápi dlho trvajúcim milovaním a má pritom zo seba skvelý pocit, vysvetlite mu, ako sa veci majú. Ak majú partneri orgazmus po sebe, je to skvelé v tom, že sa môžu vzájomne pozorovať. Navyše orgazmus partnera je veľmi výrazným stimulom.

Pravidlo číslo päť hovorí o tom, že iba hulvát sa po milovaní ihneď otočí a zaspí. Horší prípad je už iba chlap, ktorý sa oblečie a ide k manželke...a to je vraj, podľa štatistík amerických vedcov, väčšina.
Ešteže žijeme na Slovensku. Tu to aspoň nikto neskúma.






Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!