lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pripravte sa na jar

  Spracoval(a) : Jana Markušová
Dátum : 12.3.2007
späť
Späť

Poslať
 

Panasonic je na jar pripravený a s novými epilátormi ES2047 a ES2044 môžete byť pripravená i vy. Obidve novinky totiž ponúkajú rýchlejší a efektívnejší spôsob zbavenia sa chĺpkov a možnosť jednoduchého čistenia pod vodou. Prečo teda neprivítať jar s hodvábne jemnou pleťou.

Obidva nové epilátory sú vybavené výkyvnými hlavami, ktoré sa už stali samozrejmosťou pri pánskych holiacich strojčekoch, a teraz sa objavujú aj v dámskych epilátoroch. Vďaka výkyvnému kĺbu môže hlava pôsobiť na pokožku rovnomerne i v nerovných alebo horšie dostupných partiách. Epilačná hlava nových modelov má navyše dva disky namiesto tradičného jedného, takže proces epilácie je omnoho rýchlejší ako doteraz. Kĺzavá hlava sa pohybuje zo strany na stranu a dokáže tak napriamiť a odstrániť i krátke alebo priliehajúce chĺpky.

Od svojich konkurentov sa epilátory Panasonic líšia taktiež špeciálnymi výmennými nástavcami pre epiláciu rúk, nôh, podpazušia a pri modeli ES2047 nechýba nástavec pre holenie. Nástavec pre podpazušie a líniu bikín má dve rotačné hlavy, ktoré zvládnu epiláciu i v partiách, kde chĺpky rastú na všetky strany.

Ochranu jemnej a chúlostivej pleti garantuje technológia Skin Protector – špeciálny nástavec drží pleť neustále napnutú, takže kotúčiky jednoducho odstraňujú chĺpky i s koreňom bez toho, aby dochádzalo k prílišnému podráždeniu pokožky. Významným vylepšením epilátorov je možnosť jednoduchého čistenia pod tečúcou vodou.

 


Diskusia k článku:

wooow. take cheeeem
Neregistrovaný - , 27.3.2007 16:30
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!