lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
DEŤOM LEN TO NAJLEPŠIE

  Spracoval(a) : Mgr. Dana Chudá
Dátum : 13.6.2007
späť
Späť

Poslať
 

Nápoje značky KUBÍK sú šťavy alebo nektáre vyrobené z ovocia a zeleniny. Vďaka starostlivo vyberaným surovinám, z ktorých sa KUBÍK vyrába, je jeho chuť navlas podobná čerstvému ovociu a chutnej zelenine - karotke.

Nápoj je výdatným zdrojom betakaroténu, vitamínu C, draslíka a minerálov. Šťavy KUBÍK sú obľúbené aj vďaka vláknine, ktorá významne pomáha pri trávení. Spomedzi iných nápojov, určených špeciálne deťom v predškolskom a školskom veku, sú výnimočné najmä tým, že jedinou konzervačnou metódou pri ich výrobe je pasterizácia – teda tepelné spracovanie. Pri tejto technológii sa do nápojov nemusia pridávať konzervačné prísady, takže žiadnu chémiu v nich nehľadajte.  Ak vaša ratolesť zdravú mrkvičku neobľubuje, skúste jej na desiatu pribaliť KUBÍK multivitamín, alebo jednu zo štyroch ďalších príchutí: mrkva - jahoda, mrkva - malina, mrkva - pomaranč alebo ovocno – zeleninovú kombináciu mrkva – hruška – jablko.


Diskusia k článku:

Moje deti miluju Kubika. Ale do skoly im kupujem Kubika v plastovej flaske. Nie je taky husty, ale je tiez super. Aj ked je trosku drahsi ako ostatne zafarbene cukrove vody na trhu ... no ale detoch sa predsa nesetri :-)
Neregistrovaný - Petra, 13.6.2007 08:40, pachuli(`na`)pobox.sk
pokial etiketa na Kubíkovi v sklenenej a plastovej fľaši neklame, tak si potom treba dobre všimnúť konzervačné látky!!... Je tam celkom slušný rozdiel...Keď KUBÍK, tak iba vo fľaške zo skla :-). Ja kupujem dieťaťu výrobky značky Sonda sú bez konzervantov a hlavne bez obávaného E-čka 330 ;-)
Neregistrovaný - mama:-), 13.6.2007 09:51
Tiež často kupujem deťom Kubíka v PET fľaši, ale mne viac chutia v skle. Deťom sa páči aj Kubíkovska stránka www.mackokubik.sk
Neregistrovaný - oco, 13.6.2007 10:55, ocino23(`na`)zoznam.sk
rovnako ako Kubik v skle, ani Kubik Play v plastovej flasi neobsahuje ziadne synteticke farbiva ani konzervacne latky
Neregistrovaný - Dana, 13.6.2007 12:56
uz som mala kubika
Neregistrovaný - bombur, 13.6.2007 13:52, terezicek(`na`)gmail.com
sorry ale nie je tam napísané, či to obsahuje cukor.
Neregistrovaný - Bellezza , 13.6.2007 18:23
ja som to ochutnala a bolo to odporne sladke. stale si myslim, ze to vsetko je len praca marketingu, pretoze detom je najlepsie davat normalne zdrave pitie. A nie toto kubikovadlo a jupikovadlo.
Neregistrovaný - suzzi, 14.6.2007 19:09
tu nejde ani tak o svetlo, ale hlavne o tu pasterizaciu, ktora tento dzus vlastne zabije. ano, chut to ma, ale v podstate je tento dzus mrtvy. najlepsie je detom pribalit cerstvy dzus rano priamo z odstavovaca.
Neregistrovaný - mato, 16.6.2007 08:24
Mám rad Kubika :) a podla mna je zdravý!
Neregistrovaný - samo, 16.6.2007 10:28
urcite je skvele davat detom cerstvu vytlacenu stavu, ale nie kazdemu to cas a ine okolnosti kazde rano umoznuju...Takisto uplne suhlasim s nazorom "najlepsie je detom davat normalne zdrave pitie" - vodu, cajiky, najlepsie nesladene. Ale nerobme preboha z dzusov nejaku otravu! Neviem ako Vase, ale moje deti by ani za svet nechlipali len vodu z vodovodu.
Neregistrovaný - nona, 19.6.2007 10:14
Adrika, mylite sa, vitamin C sa nedegraduje pri svetle, pod ktorym asi myslite dlhodobe statie v regaloch. Nici sa pri velmi vysokych teplotach - teda pri konzervacii a prave preto sa pouziva pasterizacia. A este jedna vec - ak vyrobca deklaruje vitamin C, jeho hodnota ostava rovnaka pocas celej doby trvanlivosti produktu, nestrati sa len preto, lebo je napoj v skle. Viem to od odbornika zo Statnej veterinarnej a potravinovej spravy SR.
Neregistrovaný - Dana, 19.6.2007 10:20
najlepšia pre decká je prevarená dojčenská voda. nekazia sa im z toho zuby a chuť
Neregistrovaný - Bellezza, 19.6.2007 15:06
Podľa mňa je to len marketingový ťah výrobcov.Cukor je návyková látka, prekysľuje organizmus a navyše tie prídavné a sterilizované mŕtve látky nie sú pre dieťa vhodné.Pre metabolizmus je potrebná čistá voda a nie sladká malinovka. Podporuje to nadváhu do budúcna:(
Neregistrovaný - Zuzana, 24.7.2007 17:07, alhatal(`na`)stonline.sk
Hodnotny clanok ako jeho autorka......
Neregistrovaný - Mourinho, 5.9.2007 13:59
kto je tu?????????????????????????
Neregistrovaný - radka, 30.9.2007 15:49,
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!