PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Plnené cukety Rio Mare
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 16.7.2007 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Ingrediencie pre 4 porcie: 6 menších čerstvých cukiet 2 x 160 g tuniaka RIO MARE vo vlastnej šťave 2 vajcia 70 g strúhaného parmezánu 1 čajová lyžička nasekaného petržlenu 70 g strúhanky soľ, čierne mleté korenie mlieko paradajkové pyré
Príprava: Cukety povaríme asi 8 minút. Necháme ich ochladnúť, po dĺžke rozkrojíme a odstránime semienka. V mlieku si namočíme strúhanku. Rozdrveného tuniaka zmiešame postupne s ostatnými ingredienciami a pridáme odkvapkanú strúhanku. Zmes osolíme a okoreníme, naplníme ňou rozkrájané cukety a polejeme paradajkovým pyré. Takto pripravené cukety položíme na vymastený plech a v predohriatej rúre na 200°C pečieme asi 20 minút. Jedlo možno podávať teplé, ale skvele chutí aj studené.
Diskusia k článku:
Tym syrom to chuti, inak by to nemalo chut, treba to zapiect syrom aby to chutilo. Neregistrovaný - Karli, 16.7.2007 22:48
|
|
|