lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
HEJ.SK VÁM UĽAHČÍ VÝBER DARČEKA NA DEŇ MATIEK

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 8.5.2008
späť
Späť

Poslať
 

Nezabudli ste? Opäť sa blíži nedeľa, keď sa budete vracať domov poďakovať tým, ktoré vás budú vždy najviac ľúbiť. Áno, všetky mamy majú sviatok 11. mája. Pri tejto príležitosti sa internetové obchodné centrum HEJ.sk rozhodlo priniesť pre vás zopár tipov, ktorými môžete potešiť svoje mamičky.    

Ako každá žena, aj každá mama sa chce páčiť. Preto ju určite poteší táto dekoratívna kolekcia Defining Style. Jej súčasťou sú dva rúže, dva púdre, dve farby na líca a dva laky na nechty v rôznych odtieňoch.  Rovnako, ako obsah, aj cena je lákavá - za 481 Sk vám ju ponúka iba HEJ.sk!

BVLGARI Omnia je ľahká, svieža, kvetinová ovocná vôňa s veľmi jemným drevitým nádychom, ktorá na tvári každej ženy, nielen mamičky vyčarí úsmev. Na stránkach najväčšieho internetového obchodu HEJ.sk si ju môžete objednať v rôznych veľkostiach, ale hlavne je možné  ju vyzdvihnúť okamžite. Takže aj na poslednú chvíľu si môžete byť istý, že pre svoju mamičku budete mať krásny a originálny darček.

Ak aj vaša mama obľubuje kávu natoľko, že si bez nej deň ani nevie predstaviť, tento darček je pre ňu to pravé. Kávovar Dolce Gusto od spoločnosti Nescafé urobí vašej mamičke radosť každý deň. Internetové obchodné centrum HEJ.sk ho za bezkonkurenčnú cenu ponúka v troch farebných vyhotoveniach!

Ak chcete skutočne potešiť svoju mamičku, pouvažujte nad týmto masážnym vankúšom CASADA Maxiwell. Vďaka univerzálnym možnostiam použitia uvoľní stuhnuté svalstvo a prispeje k odbúraniu stresu. HEJ.sk vám ho ponúka za bezkonkurenčnú cenu aj na splátky.

Ak ste si nevybrali s našej ponuky, nezúfajte. Na stránkach najväčšieho internetového obchodného centra HEJ.sk vám ponúkame omnoho viac. Z pohodia svojho domova si určite vyberiete ten najlepší darček!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!