lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 3 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 22. December, , Dnes oslavuje Adela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Varené kuracie stehná so zeleninou

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 23.2.2009
späť
Späť

Poslať
 

Suroviny (na 4 porcie):

 400 g kuracích stehien (4 ks bez kože)
 150 g mrkvy
 150 g karfiolu
 150 g brokolice
 200 g tatárskej omáčky Hellmann´s
 10 ml bieleho vína
 soľ, cukor
 10 g Gurmánskej horčice Hellmann´s
 15 g sardelových rezov
 100 g sterilizovaných uhoriek (bez nálevu)
 5 g petržlenovej vňate
 20 g rastlinného tuku Rama maslová

Príprava:

Kuracie stehná uvaríme v osolenej vode do mäkka. Mrkvu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky, karfiol a brokolicu rozdelíme a spoločne s mrkvou uvaríme v slanej vode. Tatársku omáčku zmiešame s bielym vínom, soľou, cukrom a horčicou, pridáme na drobno nasekané sardelové rezy, na rezance nakrájané uhorky a petržlenovú vňať a dobre premiešame. Zeleninu a tanier pokvapkáme rozpustenou Ramou, naaranžujeme a dochutíme pripravenou omáčkou.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!