PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 3 reakcií. |
|
|
Nedeľa, 22. December,
,
Dnes oslavuje Adela |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Varené kuracie stehná so zeleninou
|
|
Spracoval(a) : Janka
Dátum : 23.2.2009 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Suroviny (na 4 porcie):
400 g kuracích stehien (4 ks bez kože) 150 g mrkvy 150 g karfiolu 150 g brokolice 200 g tatárskej omáčky Hellmann´s 10 ml bieleho vína soľ, cukor 10 g Gurmánskej horčice Hellmann´s 15 g sardelových rezov 100 g sterilizovaných uhoriek (bez nálevu) 5 g petržlenovej vňate 20 g rastlinného tuku Rama maslová
Príprava:
Kuracie stehná uvaríme v osolenej vode do mäkka. Mrkvu očistíme a nakrájame na väčšie kúsky, karfiol a brokolicu rozdelíme a spoločne s mrkvou uvaríme v slanej vode. Tatársku omáčku zmiešame s bielym vínom, soľou, cukrom a horčicou, pridáme na drobno nasekané sardelové rezy, na rezance nakrájané uhorky a petržlenovú vňať a dobre premiešame. Zeleninu a tanier pokvapkáme rozpustenou Ramou, naaranžujeme a dochutíme pripravenou omáčkou.
Diskusia k článku:
|
|
|