lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre lahodné hnedé odtiene, ktoré žiaria ako hviezdy

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 20.7.2001
späť
Späť

Poslať
 

Hollywoodske hviezdy ako Cameron Diaz a Scarlett Johannson menia farbu svojich vlasov tak často ako kabelky. V súčasnosti sa obe herečky rozhodli vrátiť späť k svojim koreňom, teda k hnedej farbe vlasov. Zachovať si prirodzenú, zdravú a oslnivú farbu vlasov je výzvou pre každú brunetku. Nový rad Palette Natural Colors Brown Richness Vás vďaka explózii sýtych hnedých odtieňov s prirodzenými mnohofarebnými odleskami a nezabudnuteľným leskom presvedčí, že aj hnedé vlasy môžu vyzerať jedinečne a trendovo.

Nový rad ponúka tri hnedé odtiene, vyvinuté vlasovými expertmi Palette, ktoré dodávajú hnedým vlasom úžasný sexepíl. Zmes stredne hnedých základných farieb Palette Permanent Natural Colors Brown Richness, obohatených o kakaové maslo, je oživená odleskami medovozlatých, karamelových alebo orieškových odtieňov, ktoré sa jemne trblietajú vo vlasoch a vtláčajú im osobitý, svieži a prirodzený vzhľad.

Najnovší prírastok v rade Palette Permanent Natural Color disponuje všetkými benefitmi inovatívnej výživnej receptúry Palette, ktorá vlasy ošetruje už počas aplikácie. Výťažky z Aloe vera udržujú vo vlasoch vlhkosť, čím ich chránia pred poškodením a vysúšaním. Jemná krémová receptúra vlasy počas farbenia hĺbkovo vyživuje a ošetruje a navyše zabezpečuje stopercentné krytie aj na tých najodolnejších šedinách.  

Pre intenzívnu starostlivosť naneste do vlasov po zafarbení ošetrujúcu masku s Aloe vera a nechajte ju pôsobiť dve minúty. Potom vlasy dôkladne opláchnite. Výsledkom bude oslnivá, zdravo vyzerajúca intenzívna farba vlasov s nádherným leskom.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!