lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sladiť sa dá aj zdravo!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 2.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Cukor, ako tradičná prísada sladkých jedál a nápojov, má v slovenských kuchyniach úctyhodnú tradíciu. Doba však napreduje míľovými krokmi a doteraz u nás nepoznaný druh sladidla vyrobeného z cukrovej trstiny si získava milovníkov sladkého i v našich zemepisných šírkach.

 

Všetkým špecifickým potrebám vychádzajú v ústrety Slovenské cukrovary, ktoré  majú vo svojom portfóliu širokú ponuku trstinových cukrov spĺňajúcich tie najnáročnejšie požiadavky na zdravý životný štýl. Zákazníkom sú dostupné v rôznych prevedeniach, šitých na mieru rozličným požiadavkám. Korunný cukor hnedý trstinový sa výborne hodí na pečenie aj na sladenie studených a horúcich miešaných nápojov práve vďaka svojmu špecifickému charakteru. Jednotlivo balené porcie sú ideálnym doplnkom modernej kancelárie a ozdobou každej šálky. Ten, kto si nevie svoju obľúbenú kávu či čaj predstaviť bez kocky cukru, ktorá sa pomaly a zmyselne prepadá cez hustú penu, určite ocení hnedý trstinový cukor kockový. Značka Slovenské cukrovary prirodzene reaguje na potreby svojich zákazníkov preto im prináša radu hnedých trstinových cukrov tej najvyššej kvality.

 

 

Korunný cukor hnedý trstinový kryštálový

 

Hnedý trstinový cukor je prírodný produkt potvrdený známkou kvality. Výrobok je charakteristický svojou svetlo-zlatou farbou, karamelovou chuťou a jemným sladom so štipkou škorice. Trstinový cukor je výborný na pečenie ale aj na sladenie studených a horúcich miešaných nápojov práve vďaka svojmu špecifickému charakteru.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!