Ručný ponorný mixér Braun Multiquick 3 MR 320 Baby bol vyvinutý na základe poznatkov a skúseností, aby zaručil prípravu a správnu kombináciu detských jedál v každom štádiu vývinu a bez námahy. Mixér uľahčuje prípravu akéhokoľvek jedla pre vaše dieťatko i celú rodinu.
Spoločnosť Braun sa spojila s renomovanou nutričnou odborníčkou Marion Nobleovou a spoločne vytvorili viac ako 100 receptov vhodných pre jednotlivé štádia vývinu dieťaťa ako aj užitočné rady týkajúce sa výživy najmenších detí a batoliat. Tie nájdete v „Príručke o detskej strave“ od Braunu. Vo vybraných predajniach ju môžete získať za nákup ručného ponorného mixéra Multiquick 3. Výborné recepty a kreatívne inšpirácie nájdete tiež na internetovej stránke www.braun.com/sk v Centre detskej výživy.
Skôr, ako sa ručný mixér dostane do vašej kuchyne, prejde viac ako 100 testami kvality. Pohodlná mäkká rúčka mixéra Multiquick 3 je zárukou pohodlnej manipulácie, zatiaľ čo nádoba s nadstavcom na sekanie prináša rýchle a dôkladné výsledky spracovania a je ideálna na spracovanie parmezánu, byliniek, cibule, mäsa aj orechov. Ručný ponorný mixér má snímateľný umelohmotný ponorný nadstavec, ktorý je umývateľný v umývačke riadu a jeho jedinečný systém zabraňujúci vystrekovaniu zaručuje minimálny neporiadok a maximálne výsledky.
Všestranný ručný ponorný mixér Braun Multiquick je perfektný na prípravu vašich obľúbených sviatočných jedál bez námahy. Aby ste si obdobie vianočných sviatkov ešte viac vychutnali, buďte pripravení aj na neohlásených hostí. Čím viac si pripravíte vopred, tým viac vzácnych chvíľ strávite so svojím dieťatkom. Prečo nevyskúšať svoje kuchárske umenie na týchto chutných a jednoduchých receptoch? Pripravte si ručný ponorný mixér Braun Multiquick a môžete začať!
Zemiakové pyré s morčacím mäsom
Počet porcií: 2 – 3
Čas na prípravu: 5 minút
Prísady:
• 225 g uvareného morčacieho mäsa
• 1 uvarený stredne veľký zemiak
Postup:
Morčacie mäso a zemiak nakrájame na menšie kusy a podľa potreby pridáme vodu. Ručným ponorným mixérom Braun Multiquick rozmixujeme prísady na kašu. Rovnakým spôsobom spracujeme všetko mäso a celý zemiak.
Mrkvovo-zemiaková kaša
Počet porcií: 4
Čas na prípravu: asi 5 minút
Prísady:
• 2 ošúpané a na kocky nakrájané mrkvy
• 2 ošúpané a na kocky nakrájané malé zemiaky
Postup:
Kúsky mrkvy a zemiakov uvaríme do mäkka vo vode (asi 15 minút) alebo v parnom hrnci (napr. v parnom hrnci Braun), scedíme a necháme vychladnúť. Potom obe prísady rozmixujeme pomocou ručného ponorného mixéra Braun Multiquick.