Ingrediencie:
500g zemiakov, 1 menšie jablko, 100g parmskej šunky, 5 prepeličích vajíčok, 1 malá cibuľa, 80g hrášku, 80g mrkvy, 50g zeleru, 50g petržlenu, 3 kyslé uhorky, soľ, korenie, hnedý cukor, citrónová šťava, 2 lyžice majonézy Hellmann’s Light, 1 lyžica Hellmann’s Dijonnaise
Postup prípravy:
Uvarené a ošúpané zemiaky nakrájame na kocky, uvarené a olúpané vajíčka nakrájame na štvrťky, ošúpané jablko bez jaderníka pokrájame na menšie kocky, cibuľu nakrájame na jemno, parmskú šunku na rezančeky, varenú zeleninu na kocky. Z ostatných ingrediencií vymiešame dressing a všetko zľahka premiešame.
TIP: aby si zelenina zachovala krásnu farbu a zostala čerstvá krátko ju povarte a potom rýchlo schlaďte vo vode s ľadom.
To už nestačia vajíčka obyčajné ? A že parmská šunka. To sme už poriadne nároční!
Neregistrovaný - kudlanka, 8.12.2010 19:32