lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
BRATISLAVČANIA SKLADALI VIANOČNÉ KITTLES MANDALY

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 2.1.2011
späť
Späť

Poslať
 

Bratislava, 29. decembra 2010 – V bratislavskom nákupnom centre Polus sa v stredu stretli malí aj veľkí, aby si zasúťažili vo vytváraní vianočných SKITTLES mandál. Šesť družstiev, ktoré vytvorili rodinky s deťmi, súťažilo medzi sebou o najkreatívnejší návrh.

 

Návštevníci bratislavského Polus City Center mali možnosť v stredu 29. decembra zažiť netradičné vytváranie vianočnej mandaly. Tie vytváralo šesť päťčlenných družstiev z farebného piesku a ovocných cukríkov SKITTLES vo farbách dúhy. Celkovo bolo na výzdobu mandál použitých viac ako 3 000 cukríkov. Najkreatívnejšie návrhy vyhodnocovala porota, ktorá odmeňovala tých najzručnejších a najrýchlejších súťažiacich zaujímavými cenami a sladkou odmenou.

 

 

„Spojením Vianoc a súťažou zameranou na rodiny sme chceli spestriť návštevníkom bratislavského Polusu nakupovanie a priniesť možnosť zapojiť svojho súťaživého ducha a kreatívne myslenie podporené skvelou chuťou nových ovocných žuvacích cukríkov, ktoré mali návštevníci nákupného centra ako aj všetci súťažiaci možnosť ochutnať“, uviedla Petra Sláničková zo spoločnosti Wrigley.

 

 

Piesková mandala je symetrickým a nádherným obrazom vesmíru. Je to umenie tibetských mníchov. Zafarbený piesok sypú mnísi z úzkej kovovej rúrky a jemným poklepávaním kreslia obrysy a vypĺňajú plochy. Po tom, čo na rituálnej doske šnúrkou namočenou v kriede vyznačia línie, vytvoria mandalu, čím symbolizujú znovu-vytvorenie  vesmíru. Nakoniec farebný pieskový obraz zhrnú do vázy a vysypú do rieky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!