lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Fashion Music Show

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 24.5.2011
späť
Späť

Poslať
 

Milí priatelia,

 

v mene organizátorov charitatívnej módnej prehliadky Fashion Music Show, ktorá sa uskutočnila vo štvrtok 19.5.2011 v Duplexe, by sme sa Vám radi poďakovali za podporu i účasť na akcii.

 

 

V rámci módnej prehliadky Michaely Bubeliny a šperkov od Top Line Diamonds sa v úlohách modeliek predstavili mediálne známe tváre bez nároku na honorár, ktoré tak svojou účasťou podporili projekt Občianskeho združenia Štvorlístok deťom. Na móle Ste tak mohli vidieť Natáliu Bizoňovú Kacinovú - Queen of the World 97, Renátu Tokárovú MRS.Globe 2009, hercov Gabiku Škrabákovú, Romana Pomajba a Petru Palevičovú a Kristínu Koprdovú, speváčky Anku Repkovú, Ivanku Poláčkovú, Barboru Balúchovú či Mistu, Mirku Kellerovú - Miss Airobik Press, Radku Andrlovú - finalistku Miss SR 2011, redaktorky Ivanku Šiškovú a Noru Duckú a ďalšie modelky. Rovnako poďakovanie patrí moderátorom akcie Kataríne Ivánkovej a Palovi Plevčíkovi, účinkujúcim Márii Čírovej, Thomasovi Puskailerovi a Aratron Aspis, ale nemôžeme zabudnúť ani na povzbudivé záverečné slová Kataríny Gavalcovej z Agentúry Prima.

 

 

Na akcii sa podarilo vyzbierať  1930,- € na pomoc deťom zo sociálne slabších rodín. Súčasťou Fashion Music Show bola charitatívna dražba šiat od Michaely Bubeliny a exkluzívnych náušníc,prsteňa a  náhrdelníka Cristaluna. Šaty si vydražila speváčka Lenka LeRa  Salmanová v hodnote 300,- €sadu šperkov vydražil Jozef Oklamčák v rovnakej sume. „Sme všetkým veľmi vďační, ktorí vystúpili bez nároku na honorár, podporili tak dobrú vec a deti zo sociálne slabších rodín. Tieto deti to naozaj potrebujú,“ povedala jedna z organizátoriek Katarína Gavalcová z Agentúry PRIMA. „Sme rady, že sa zapojilo toľko známych osobností,“ dodala Katarína Marková z Ell Fashion Agency, spoluorganizátorka. Na akcii sme vďaka všetkým vyzbierali aj hotovosť 180,- €, starosta mestskej časti Bratislava Nové mesto Mgr. Rudolf Kusý venoval 150,- €, a John Fox dva vouchery na zážitkový pobyt pre dve sociálne slabšie rodiny podľa vlastného výberu v hodnote 1000,- €. Aj vďaka týmto prostriedkom bude môcť Občianske združenie Štvorlístok deťom, ktorého spoluzakladateľom je moderátor Patrik Herman, pomôcť deťom počas letného tábora na Môťovej. Na záver akcie sme ešte spoločne žrebovali darček - exklusívny prívesok Cristaluna pre jedného z akreditovaných novinárov ako poďakovanie. Výhercom sa stala Mgr. Janka Vančová, ktorej aj touto cestou srdečne gratulujeme.

 

 

Veríme, že nám i v budúcnosti prejavíte podporu a ešte raz srdečne ďakujeme.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!