lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZÁHRADNÉ NOŽNICE GARDENA

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 2.7.2011
späť
Späť

Poslať
 

Gardena ráčnové nožnice na vetvy SmartCut Comfort

Katalógové číslo výrobku: 8773

Gardena na tento rok pripravila novinku, ráčnové nožnice na vetvy SmartCut Comfort. Tieto výnimočne silné a pohodlné ráčnové nožnice umožňujú, vďaka unikátnemu štvorstupňovému ráčnovému mechanizmu, prestrihnúť silné vetvy a priemerom až 45 mm. Ráčna funguje ako sťahovací mechanizmus v závislosti od priemeru strihanej vetvy, nemusíte sa teda báť, že nebudete mať dostatok sily na prestrihnutie silných vetví alebo tvrdého dreva – nožnice zvyšujú silu až o 250 %.

Antiadhezívna úprava na precízne brúsenom vrchnom noži minimalizuje prilepovanie rastlinných zostatkov. Kovadlinka, do ktorej nôž zapadá, je z hliníku. Z hliníku sú takisto oválne ramená nožníc, čím sa dosahuje efekt nízkej hmotnosti a veľkej stability. Ergonomické rukoväte majú mäkké prvky na pohodlnú prácu a bezpečné držanie. Nožnice merajú 59 cm, pohodlne s nimi dočiahnete všade tam, kde je potrebné. Na nožnice je záruka 25 rokov.

 

Gardena ráčnové nožnice SmartCut Comfort

Katalógové číslo výrobku: 8798

Tieto obzvlášť silné a pohodlné záhradné nožnice sú vybavené ráčnovým prevodom, vďaka ktorému je možné jednoducho prestrihnúť vetvy s priemerom až 22 mm. Račna funguje ako sťahovací mechanizmus v závislosti od priemeru strihanej vetvy; nemusíte sa teda báť, že nebudete mať silu na prestrihnutie silných vetví, alebo tvrdého dreva – ráčnový prevod umožní prestrihnutie „na tri ťahy“. Horný nôž s antiadhezívnym povlakom je precízne brúsený.

Nožnice sa držia prirodzene, rukoväte sú z ľahkého hliníku so zmäkčenými plastovými prvkami na pohodlné používanie. Bezpečnostný uzáver je možné kedykoľvek jednoducho aktivovať jednou rukou. O kvalite nožníc svedčí aj víťazstvo v DTeste[i] a získanie prestížneho ocenenia Reddot Design Award Winner 2010, ktoré len podčiarkuje kvalitný dizajn výrobkov Gardena. Na nožnice je záruka 25 rokov.

 

Gardena záhradné nožnice Comfort

Katalógové číslo výrobku: 8792

Precízne brúsené záhradné nožnice Comfort s úzkou strihacou hlavou sú vhodné na strihanie mladých výhonkov, kvetín a vínnej révy. Antiadhezívny povlak na nožoch minimalizuje prilepovanie rastlinných zvyškov. Nožnice majú variabilnú šírku roztvorenia rukovätí (prispôsobia sa veľkosti ruky používateľa) a 2 pozície úchopu pre silný a rýchly strih. Nožnice sú navyše vybavené žliabkom pre odvod miazgy a odrezávačom drôtu. Vďaka prepracovanej ergonómii a komfortným rukovätiam, s prvkami zo zmäkčeného plastu, sa pohodlne ovládajú. Maximálny priemer strihanej vetvy je 22 mm. V prípade potreby možno ľahko aktivovať jednou rukou bezpečnostný uzáver. Na nožnice je záruka 25 rokov.

 

Gardena záhradné nožnice Comfort

Katalógové číslo výrobku: 8785

Záhradné nožnice Comfort sú vhodné na celoročné práce, využijete ich pri strihaní kvetín, mladých výhonkov, aj čerstvého dreva. Výraznou výhodou nožníc je ich komfortné používanie. Majú pohodlné držanie vďaka rukovätiam s prvkami zo zmäkčeného plastu a dvoma pozíciami úchopu pre silný a rýchly strih. Nože nožníc, ktoré sú precízne nabrúsené, majú antiadhezívnu úpravu proti prilepovaniu zvyškov rastlín. Nožnice majú sklonenú strihaciu hlavu pre presnejšiu prácu a žliabok na odvod miazgy, ktorá sa uvoľňuje pri strihaní rastlín. Nožnice zvládnu prestrihnúť vetvy do priemeru 20 mm.

V prípade potreby je možné jednou rukou poľahky aktivovať bezpečnostný uzáver. Na nožnice je záruka 25 rokov.

 

Gardena nákovkové záhradne nožnice Comfort

Katalógové číslo výrobku: 8787

Gardena ponúka nákovkové nožnice Comfort, ktoré sú určené na strihanie vetví s priemerom až 20 mm. Nákovkové nožnice, teda nožnice s pevnou spodnou časťou, sú všeobecne vhodné na strihanie suchého a starého dreva. Pri strihu sa precízne nabrúsený horný nôž nožníc Gardena Comfort „zahryzne“ do strihaného materiálu, ktorý z druhej strany pridrží spodná pevná kovadlinka. Nôž má navyše antiadhezívnu úpravu, ktora minimalizuje prilepovanie zvyškov z odstrihnutého dreva a rastlín na nože, vďaka čomu je práca jednoduchšia a rýchlejšia. Gardena kladie tradične veľký dôraz na pohodlie pri práci. Rukoväte nožníc majú preto prvky zo zmäkčeného plastu pre príjemné držanie a dve pozície úchopu pre silný a rýchly strih. Sklonená strihacia hlava umožňuje presnejšiu prácu. V prípade potreby je možné ľahko aktivovať jednou rukou bezpečnostný uzáver. Na nožnice je záruka 25 rokov.

 

Gardena záhradné nožnice Classic

Katalógové číslo výrobku: 8754

Tieto klasické záhradné nožnice majú všetky potrebné vlastnosti, ktorými sa vyznačujú dobré nožnice pre každodenné použitie. Sú určené na strihanie mladých kvetín alebo výhonkov. Ich základom sú precízne brúsené nože s antiadhezívnou úpravou na sklonenej strihacej hlave. Nožnice majú aj žliabok pre odvod miazgy a odrezávač drôtu. Pre dobré držanie sú rukoväte ergonomicky vytvarované s dvoma pozíciami úchopu pre silný a rýchly strih. V prípade potreby je možné ľahko jednou rukou aktivovať bezpečnostný uzáver. Maximálny priemer strihanej vetvy je 18 mm. Na nožnice je záruka 25 rokov.

 

Gardena teleskopické nožnice na vetvy 650 BT Comfort

Katalógové číslo výrobku: 8772

Nožnice 650 BT Comfort sú veľmi praktické – teleskopické ramená sa totiž dajú vysunutím predĺžiť až o 25 cm a vy môžete strihať aj vzdialenejšie vetvy bez použitia rebríku. Práca je tak jednoduchšia a predovšetkým rýchlejšia. Nožnice majú dve britvy, precízne nabrúsené nože majú špeciálny tvar, ktorý optimálne drží strihaný materiál v oblasti strihania. Samozrejmosťou je antiadhézna úprava zabraňujúca nalepeniu zvyškov rastlín a ergonomicky tvarované rukoväte pre pohodlnú prácu a bezpečné držanie.

Nožnice sú skonštruované tak, že nie je potrebná žiadna údržba. O ich kvalite svedčí aj záruka 25 rokov a štítok kvality, získaný za úspešný test časopisom DTest[ii] v silnej konkurencii iných značiek.

 

Gardena strihacia kopija StarCut 160BL

Katalógové číslo výrobku: 8780

S touto strihacou kopijou bez pomoci rebríku dosiahnete na konáre v korune stromu aj v hustom kroví. Práca je tak nie len rýchlejšia, ale aj bezpečnejšia a pohodlnejšia. Dôležité je, že kopija je navrhnutá tak, aby sa pri práci nikde nezachytávala – lankový ťažný systém je celý uložený vnútri, násady a strihacia hlava je veľmi úzka. Na strihacej hlave možno jednoducho nastaviť uhol strihu (rozpätie 200˚) pre presné strihanie vetví v každom smere rastu. Nože sú precízne nabrúsené a majú antiadhéznu úpravu, ktorá minimalizuje lepenie rastlinných zvyškov.

Strihacia hlava je na extra ľahkej hliníkovej tyči, celková dĺžka kopije je 160 cm. Vďaka vnútornej kladke nie je na strih potrebné vynaložiť veľkú silu, hravo zvládnete odstrihnúť konáre s priemerom až 32 mm. Na strihaciu kopiju je záruka 25 rokov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!