lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kvalita, s ktorou ušetríte

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 9.8.2011
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Miele sa pri výrobe svojich produktov vždy zameriavala na kvalitu, dlhú životnosť a šetrnosť voči životnému prostrediu. Potvrdzuje to aj limitovanou sériou prístrojov starostlivosti o bielizeň Gala. V spolupráci so spoločnosťou Západoslovenská energetika, členom skupiny E.ON, ponúka špeciálny bonus v hodnote 160 eur na každý prístroj.

 

Životné prostredie nešetríte len vďaka nízkym hodnotám spotreby. Dôležitú úlohu zohráva aj životnosť samotných prístrojov. Miele je v tomto ohľade skutočne nekompromisné a testuje svoje výrobky tak, aby vydržali v nepretržitej prevádzke až 10 000 hodín, čo v bežnej domácnosti zodpovedá životnosti až 20 rokov. Žiaden iný výrobca domácich spotrebičov netestuje svoje produkty tak prísne. Dôkazom je aj fakt, že vďaka svojej kvalite sa práčky Miele stali absolútnymi víťazmi už v 70 spotrebiteľských testoch po celom svete.

 

Bez kompromisov na povrchu aj vo vnútri

 

Pri práčkach a sušičkách Miele sa nemusíte obávať toho, že by prístroje po rokoch stratili svoj belostný vzhľad. Ako jediný výrobca prístrojov pre domácnosť emailuje Miele ich prednú stenu. Email je nielen farebne stály, ale navyše sa veľmi ľahko čistí a je odolný voči poškriabaniu a korózii, takže vaše prístroje budú dlho ako nové.

 

 

Automatická práčka aj sušička Gala sú vybavené patentovaným voštinovým bubnom. Ten je vďaka svojej výnimočnej štruktúre šetrný voči vašej bielizni. Znížený počet zmenšených otvorov v bubne práčky navyše zaručuje minimálnu tvorbu žmolkov a vaša bielizeň si tak zachová dlhší čas svoj pôvodný vzhľad. Postarajú sa o to aj špeciálne programy presne prispôsobené potrebám jednotlivých druhov textílií. Automatická práčka Gala je napríklad vybavená programami na ručné pranie vlny, hodvábu či košieľ. Samozrejmosťou je patentovaný program automatika, vďaka ktorému nemusíte bielizeň triediť podľa materiálov, ale len podľa farieb. Práčka vďaka senzorom prispôsobí program aktuálnej náplni.

 

O finálny výsledok sa následne postará sušička Miele Gala. Pri sušení vzniká v priehlbinách voštinového bubna vzduchový vankúš, na ktorom textílie zľahka pristávajú. Sušia sa šetrnejšie a vykazujú menšie množstvo záhybov, čo podporuje aj inteligentná reverzná funkcia bubna. Vďaka senzitívnemu systému sušenia, pri ktorom elektronika sušičky meria zostatkovú vlhkosť bielizne s ohľadom na kvalitu a tvrdosť vody, máte vždy zaručený optimálny výsledok sušenia.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!