PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Jemná mramorová bublanina
|
|
Spracoval(a) : Monika
Dátum : 19.5.2012 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Prísady:
Na cesto:
- 7 vajec
- 100 g cukru
- 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
- 4 PL oleja
- 110 g hladkej múky
- 1 balíček Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker
- 1 balíček Pudingu Originál kakaového Dr.Oetker
- 500 ml mlieka
- 40 g cukru
Na poliatie:
- 400 g kyslej smotany
- 2 balíčky Vanilínového cukru Dr.Oetker
Ešte potrebujeme:
- plech na pečenie (30 x 40 cm)
Príprava:
- Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajcia, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený plech. Podľa návodu na obale uvaríme puding a vychladnutý ho pomocou PL dávkujeme na piškótu. Vložíme do rúry a pečieme.
Elektrická rúra: 180 °C (predhriata)
Teplovzdušná rúra: 160 °C (nepredhriata)
Plynová rúra: stupeň 3 (nepredhriata)
Doba pečenia: asi 25 minút
- Po upečení na ešte horúci múčnik nalejeme dve smotany zmiešané s vanilkovým cukrom.
Diskusia k článku:
neviem ako by som upiekla v plechu 30x40 taký tvar ako je na fotke. Neregistrovaný - , 25.5.2012 16:12
|
|
|