lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rímsky špenát

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 20.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Špenát umyjeme a nakrájaný podusíme. Potom ho vyžmýkame. V kastróle na oleji podusíme posekaný cesnak, petržlenovú vňať, prepasírovanú varenú karotku, pridáme špenát, soľ a mleté čierne korenie. Napokon pridáme cukor a hrozienka.

Diskusia k článku:

je už v tomto čase dávno vybehnutý do kvetu.... Ale.... nahradia ho bez problémov lístky láskavca - amaranty. Alebo lobody záhradnej.<BR>:-)))<BR>A samozrejme dobrú chuť!<BR>Jan<BR>
Neregistrovaný - jan, 22.8.2001 10:45, pelech(`na`)dmd.sk
je už v tomto čase dávno vybehnutý do kvetu.... Ale.... nahradia ho bez problémov lístky láskavca - amaranty. Alebo lobody záhradnej.<BR>:-)))<BR>A samozrejme dobrú chuť!<BR>Jan<BR>
Neregistrovaný - jan, 22.8.2001 10:45, pelech(`na`)dmd.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!