PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 1 tém, a 5 reakcií. |
|
|
Utorok, 24. December,
,
Dnes oslavuje Adam/Eva |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Rímsky špenát
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 20.8.2001 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Špenát umyjeme a nakrájaný podusíme. Potom ho vyžmýkame. V kastróle na oleji podusíme posekaný cesnak, petržlenovú vňať, prepasírovanú varenú karotku, pridáme špenát, soľ a mleté čierne korenie. Napokon pridáme cukor a hrozienka.
Diskusia k článku:
je už v tomto čase dávno vybehnutý do kvetu.... Ale.... nahradia ho bez problémov lístky láskavca - amaranty. Alebo lobody záhradnej.<BR>:-)))<BR>A samozrejme dobrú chuť!<BR>Jan<BR> Neregistrovaný - jan, 22.8.2001 10:45, pelech(`na`)dmd.sk, je už v tomto čase dávno vybehnutý do kvetu.... Ale.... nahradia ho bez problémov lístky láskavca - amaranty. Alebo lobody záhradnej.<BR>:-)))<BR>A samozrejme dobrú chuť!<BR>Jan<BR> Neregistrovaný - jan, 22.8.2001 10:45, pelech(`na`)dmd.sk,
|
|
|