PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Sobota, 21. December,
,
Dnes oslavuje Bohdan |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pečené bravčové mäso na zázvorovo-kávových jablkách
|
|
Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 10.10.2012 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
10 porcií
Bravčové karé 1kg
Slanina 0,2 kg
Jablká 0,6 kg
Zázvor 0,05 kg
Maslo 0,2 kg
Presso káva 3 šálky
Soľ, korenie
Odblanené bravčové karé osolíme, okoreníme, obalíme plátkami slaniny a pečieme na očistených, nakrájaných jablkách so zázvorom na 180 °C (15 minút) a následne 80°C (15 minút). Po upečení mäso vyberieme, do výpeku pridáme kávu a zahustíme maslom.
Zemiakovo-kukuričná knedľa
Zemiaky 1,5 kg
Múka kukuričná 0,25 kg
Vajcia 3 ks
Slanina 0,2 kg
Cibuľa 2 ks
Soľ
Varené vychladnuté zemiaky nastrúhame, pridáme kukuričnú múku, vajcia a nadrobno nakrájanú, opraženú slaninu s cibuľou. Dochutíme soľou, vytvarujeme knedle a paríme v parnej rúre 20 minút.
Diskusia k článku:
|
|
|