lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
OBLEČENIE, KTORÉ BUDE DETI BAVIŤ

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 11.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Módna návrhárka Hana Zárubová pripravila svoju prvú kolekciu detského oblečenia exkluzívne pre Sunar. Limitovaná módna edícia Sunar Fashion využíva minimálnu farebnú škálu oživenú hravými detailmi a je vyrobená z kvalitných certifikovaných materiálov. Všetky kúsky oblečenia spája motív oranžovej žirafky, ktorý sa objavuje na oblečení vo forme potlače a na rôznych detailoch. Kolekcia Sunar Fashion bola navrhnutá ako kompletný set, do ktorého môžete obliecť dieťatko od hlavy až po päty. Ambasádorkou celej kolekcie sa stala i populárna speváčka Misha, ktorá sa pre kolekciu nadchla a v rámci jej predstavenia v nej predviedla aj svoje dvojičky.

 

Sunar, značka dojčenskej mliečnej výživy s dlhoročnou tradíciou, je na našom trhu už 60 rokov. Všetky dnešné mamičky ju dôverne poznajú, veď mnohé pred rokmi vyrastali na Sunari. Dnes sa dojčenská výživa Sunar stará o správnu výživu ich detí a preto bola nedávno uvedená na trh inovovaná receptúra Sunar complex s naturbalance, ktorá vznikla na základe najnovších poznatkov z oblasti pediatrie. Inovatívnosť a špičková kvalita je to, čo je charakteristické aj pre módnu kolekciu Hany Zárubovej.

 

„Dizajnu oblečenia sa venujem viac ako desať rokov. Sústredím sa hlavne na dámsku kolekciu, zameranú skôr na casual wear so športovo elegantným detailom. Mám trojročného syna, preto ponuka od značky Sunar urobiť detskú kolekciu, bola pre mňa zaujímavou výzvou", hovorí Hana Zárubová, autorka detskej kolekcie.

 

Doba žiarivo ružových šatočiek a tmavomodrých tepláčikov je za nami. Moderné detské oblečenie, akým je napríklad kolekcia Sunar Fashion, preberá tlmenejšie farby zo sveta dospelých, oživené detailmi a detskými, roztomilo hravými prvkami.

 

„Základné farby sú dve - sivý melír a optická biela. Sú to unisexové farby, neutrálne a veľmi aktuálne. Kontrastná oranžová farba, ktorá je zároveň typickou farbou Sunaru, je zámerne použitá v aplikáciách ako lemovanie, na etiketách a v podšívke. Tvorí a len zľahka rozsvieti neutrálny základ a zároveň dodáva kolekcii hravý vzhľad" dopĺňa Hana Zárubová.

 

Kolekciu pre najmenších dômyselne spája motív oranžovej žirafky, ktorá sa objavuje  na jednotlivých kúskoch formou potlače, alebo v detailoch, ako sú labky (vrecká), ušká, alebo žirafie rožky, nájdete ju aj na potlači na etiketách.

 

Limitovaná edícia Sunar Fashion na jar / leto obsahuje body, tričko, čiapočky, nohavičky, mikinku a šatôčky. Jednotlivé prvky sa v nadväznosti na seba postupne stmavujú, tzn. od bieleho body cez pruhované tričko, po šedú mikinku tak, aby boli spodné vrstvy svetlejšie a vrchné zase tmavšie. Vďaka tomu sa dajú jednotlivé kusy ľahko a atraktívne kombinovať a je len na rodičoch, či svojmu dieťaťu zaobstarajú celý komplet, alebo zladia len vybrané kúsky.

 

„Pripravila som kolekciu, ktorá je z môjho pohľadu trendová, v základných farbách, doplnená pestrou farbou a detailmi z detského sveta. Kolekcia je kultivovaná, hravá a deti bude baviť, "uzatvára Hana Zárubová.

 

Misha dodáva: „Kolekcia ma veľmi zaujala, Hanka je zárukou kvality a kolekcia je skutočne výnimočná. Navyše na Sunari som vyrástla aj ja a vyrastajú na ňom aj moje deti.“

 

Kolekcia je navyše výnimočná tým, že bola nielen navrhnutá, ale aj kompletne vyrobená v Česku.

 

Jednotlivé kúsky kolekcie:

 

Body - Čisto biele body s pruhovaným šedo-bielym lemovaním a rafinovanými, aj praktickými nášivkami. Hravá žirafka vystrkuje svoj ​​krk od zadočku k prednej strane body. Obliekanie uľahčujú tri cvoky v rozkroku a prehyby látky na ramenách.

 

Tričko - Pruhované tričko s veľkou žirafkou pre dievčatká aj chlapčekov. Na ľavom ramienku má zapínanie na cvoky, aby sa ľahšie obliekalo.

 

Tepláčiky - Pohodlné tepláčiky pre dievčatká aj chlapčekov. Sivý melír s oranžovými detailmi a nezbednými nášivkami na kolenách. Nechýba z vrecka vykukujúca potlač žirafky.

 

Šatôčky - Štýlové šatôčky pre malú hviezdu. Elegantnú a praktickú bielo-šedú kombináciu dopĺňajú hravé oranžové detaily a nechýba ani decentný obrázok žirafky.

 

Mikinka - Mikina s kapuckou, žirafími uškami, rožkami a vreckami v tvare  nožičiek pre chlapčekov, aj pre dievčatká. Oranžové detaily dodávajú šedému melíru a bielo-šedým prúžkom šibalský švih.

 

Čiapočka s pásikmi - Do detailu prepracovaná pruhovaná čiapočka s žirafími uškami a rožkami. Univerzálna veľkosť pre deti od 1 do 3 rokov.

 

Biela čiapočka - Univerzálna biela čiapočka so žirafkou pre deti od 1 do 3 rokov.

 

Modely Sunar Fashion sú ušité z kvalitných materiálov (100% bavlna a bavlna + lycra) bez umelých prímesí. Kolekcia bude okrem iného od februára 2013 k dispozícii na e-shope.

 

 

O Hanke Zárubovej

 

Hana Zárubová je česká módna návrhárka. Za svoje kolekcie bola mnohokrát nominovaná na Módneho dizajnéra roka Czech Grand Design (v roku 2007 s kolekciou Chmó 3D, v roku 2008 za kolekciu no., V roku 2011 za Koleč Air Force). Toto ocenenie dostala v roku 2010 za kolekcie fix-you (hanazarubova) a no.kolo (no.) Aktuálne je na cenu Módneho dizajnéra roka nominovaná za svoju poslednú kolekciu Panto.No (tohtoroční víťazi cien Czech Grand Design budú vyhlásení 16. marca 2013 ).

 

Tri roky pôsobila ako kreatívna riaditeľka českej módnej značky Pietro Filipi a 10 rokov s touto značkou spolupracovala.

 

Vlastné autorské kolekcie navrhuje pod značkou by hanazarubova (www.hanazarubova.cz).

 

Spoločne s grafickým dizajnérom Štefanom Malovcom navrhuje limitované kolekcie oblečenia a doplnkov no. (www.nofashion.eu).

 

Navrhovanie detského oblečenia Hanu Zárubovú dlho lákalo, najmä po narodení vlastného syna Alfréda. Jej predstavy a návrhy sa teraz podarilo realizovať v limitovanej módnu kolekciu Sunar Fashion.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!