lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové omáčky Dolmio roztancujú kuchyňu v talianskom rytme

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 25.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Mars uvádza na slovenský trh novú značku omáčok na cestoviny Dolmio inšpirovanú talianskou kuchyňou. Štyri druhy omáčok sú vyrobené z čerstvých a 100 % prírodných surovín bez konzervantov a umelých farbív. Každý sklenený pohár obsahuje desať šťavnatých paradajok, ktoré chutia rovnako, ako keby ste si ich vypestovali na záhradke.

Paradajkové omáčky Dolmio sa inšpirovali v Taliansku, kde si vedia užívať radosti života v rodinnom kruhu a oceniť kvalitnú gastronómiu. Preneste si kúsok Talianska do svojej kuchyne a vychutnajte si vynikajúce a rýchle jedlo pri rodinnom stole.

Originálna receptúra ​​Dolmio prináša najlepšie čerstvé suroviny talianskej kuchyne: paradajky plné južného slnka, aromatickú bazalku, najjemnejší olivový olej a štipku cesnaku a byliniek. Voňavá variácia dotiahnutá k dokonalosti dodá každému pokrmu ten správny šmrnc a prebudí spomienky na horúce letné dni.

Dolmio Bolognese – pre každého kúsok Talianska

Bolonská omáčka, klenot talianskej kuchyne, spestrí vaše rodinné menu. Najlepšie sa vyníma na cestovinách s mletým mäsom, ale pristane aj ďalším pokrmom, pri ktorých kvalita a čerstvosť surovín hrá kľúčovú úlohu.

Z omáčok Dolmio Bolognese si vyberie každý: Bolognese Original vsádza na tradíciu, Bolognese Low Fat zaujme vyznávačov zdravého životného štýlu a Bolognese Cesnak&Cibuľa sa zavďačí milovníkom výraznej chuti.

Dolmio Lasagne – vrstvené cestoviny s lahodnou omáčkou

Lasagne patria k najobľúbenejším a najtradičnejším talianskym pokrmom. Omáčka Dolmio Lasagne v kombinácii s mäsom a syrom sa jednoducho preloží vrstvami plochých cestovín a zapečie sa v rúre. Zapekacia miska s voňavou pochúťkou zaručene priláka k stolu celú rodinu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!