lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Uvoľnite svoj potenciál s výkonným a všestranným Canon EOS 70D

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 7.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Canon dnes uvádza nový mimoriadny prírastok do svojho svetoznámeho radu EOS – EOS 70D. Je určený pre nádejných nadšených fotografov, ale Canon EOS 70D je ideálny pre každého, kto chce dostať svoje fotografovanie na vyššiu úroveň. Spája v sebe úplne novú, prvú na svete, zobrazovaciu technológiu Canon s výkonnými, tvorivými a bezdrôtovými funkciami zdieľania – je to rýchly a všestranný fotoaparát, ideálny na zachytávanie úžasných obrázkov a Full HD videí z nezabudnuteľných chvíľ.

 

Zachyťte danú chvíľu na fotografii a vo filme Full HD

EOS 70D má nový 20,2 Mpix snímač CMOS APS-C, navrhnutý a vyrobený firmou Canon. Je to prvá digitálna zrkadlovka na svete, ktorá má v sebe prelomovú technológiu Dual Pixel CMOS AF na poskytovanie hladkého a presného automatického zaostrovania (AF) pri snímaní filmov Full HD a rýchle zaostrenie pri fotografovaní v režime Live View.

 

Spolu so 14-bitovým procesorom DIGIC 5+ a 19-bodovým systémom AF so všetkými bodmi krížového typu zachytí EOS 70D neuveriteľné obrázky s plným rozlíšením rýchlosťou až 7 políčok za sekundu, až do 65 obrázkov JPEG alebo 16 obrázkov RAW v jednom slede . Okrem toho natívny rozsah ISO 100 - 12800 umožňuje fotografom snímať pri slabom osvetlení a použiť kratšie časy pri zachovaní vysokej kvality obrazu.

 

„Neuveriteľne na mňa zapôsobilo, koľko nových technológií má EOS 70D v tele a aký je všestranný,“ hovorí Brutus Östling, ambasádor Canon. „EOS 70D je dokonalý fotoaparát pre každého, kto chce rozvíjať svoje fotografické zručnosti. Nielen, že sa hodí na fotografovanie ľudí, krajín a rýchlych dejov jednoducho a v mimoriadnej kvalite, ale aj na filmovanie objektov vo Full HD s rýchlosťou zaostrovania, o ktorej som si myslel, že nie je možná. Fotoaparát sa mi osvedčil v najkomplikovanejších podmienkach a má celý rad technológií novej generácie, ktoré pohodlne zvládli všetky skúšky, ktorým som ho vystavil – predovšetkým je to nová technológia Dual Pixel CMOS AF. Naozaj posúva fotografovanie a filmovanie s digitálnou zrkadlovkou na celkom novú úroveň.“

 

 

Nový Canon Dual Pixel CMOS AF poskytuje rýchle automatické zaostrovanie pri fotografovaní v režime Live View a hladké a presné zaostrovanie pri filmovaní videí Full HD. Uľahčuje užívateľom urobiť ďalší krok vo filmovaní tým, že im umožňuje udržať pohybujúce sa objekty správne zaostrené a vytvárať profesionálne vyzerajúce efekty doťahovaného zaostrenia. Táto technológia využíva vylepšenú architektúru CMOS, ktorá umožňuje, aby boli dve fotodiódy spojené s každým pixelom, pričom každá z nich sa dá čítať nezávisle na zabezpečenie automatického zaostrovania, alebo sa dajú čítať spolu na zachytenie obrazu s maximálnou kvalitou obrazu za každých okolností.

 

Vylepšený systém AF pre fotografovanie zahŕňa 19 krížových zaostrovacích bodov rozložených po celom políčku, poskytujúcich vysokú rýchlosť a presné zaostrenie – ideálne na sledovanie športu a života v prírode, kde sa objekty pohybujú po políčku. Systém AF je prispôsobiteľný, čo umožňuje fotografom upraviť ho podľa objektov, ktoré snímajú. Zaostrovacie body sa dajú použiť jednotlivo, spolu v malých skupinách alebo ako široké pole pre objekty s nepredvídateľným pohybom. Špeciálne tlačidlo výberu oblasti AF, pohodlne umiestnené vedľa spúšte, umožňuje rýchle prepínanie medzi režimami bez nutnosti dávať fotoaparát preč od oka.

 

Špecialistami navrhnuté na profesionálne ovládanie

Výborné vlastnosti modelu EOS 70D sú zabudované do špecialistami skonštruovaného tela navrhnutého tak, aby sa pohodlne a rýchlo ovládalo. Inteligentný hľadáčik s 98 % pokrytím políčka a 0,95-násobným zväčšením umožňuje fotografom pohodlne komponovať obrázky a zobraziť nastavenia elektronickým prekrytím. Pohodlne umiestnené ovládače poskytujú okamžitý prístup k najčastejšie používaným nastaveniam, ako je citlivosť ISO, výber režimu AF a expozimetra, takže užívatelia môžu rýchlo meniť nastavenia a sústrediť sa na samotné fotografovanie.

 

 

7,7 cm (3.0”) dotykový displej Vari-angle Clear View LCD II s ostrým obrazom a rozlíšením 1 040 000 bodov je ideálny na snímanie videa a komponovanie obrazu z nezvyklých a tvorivých uhlov. Displej je kapacitný a podporuje množstvo viacdotykových pohybov vrátane poťahovania a zoomovania prstami – je to vynikajúce pri navigácii v menu, úprave nastavení a listovaní medzi obrázkami.

 

Šikovné pripojenie pre jednoduché ovládanie a okamžité zdieľanie

EOS 70D je najnovší EOS, ktorý má integrované pripojenie Wi-Fi, takže poskytuje voľnosť pri diaľkovom ovládaní fotoaparátu, ako aj pri zdieľaní obrázkov. Pomocou Wi-Fi sa môžu užívatelia pripojiť k aplikácii EOS Remote a ovládať celý rad nastavení obrazu vrátane citlivosti ISO a expozície, ale aj zaostrenia a uvoľnenia spúšte. Fotografi môžu na diaľku využívať aj režim Live View, prezerať si a aj hodnotiť svoje obrázky.

 

Uvoľnená okamžitá tvorivosť

EOS 70D má množstvo tvorivých režimov, ktoré umožňujú jednoducho zachytiť jedinečné zábery. HDR vo fotoaparáte odstraňuje problém pri fotografovaní v komplikovaných situáciách so silným kontrastom tým, že spojí tri expozície do jedného obrazu, takže zachytí viac podrobností vo svetlých aj tmavých oblastiach. Pri viacnásobnej expozícii môžu fotografi nasnímať a zlúčiť až deväť expozícií do jedného obrazu alebo môžu použiť celý rad tvorivých filtrov na okamžitú zmenu štýlu a vzhľadu záberu.

 

Experimentovanie s tvorivým externým bleskom mimo fotoaparátu je jednoduché vďaka integrovanému vysielaču Speedlite, ktorý umožňuje ovládať viacero bleskov Canon Speedlite EX priamo z fotoaparátu.

 

Tvorivé filmy Full HD

Spolu s nádhernými fotografiami umožňuje EOS 70D fotografom jednoducho vytvárať vysokokvalitné filmy. Video s rozlíšením Full HD (1920 x 1080p) sa dá zachytiť s voliteľným obrazovým kmitočtom, vrátane 30, 25 alebo 24 obr./s, a 60 alebo 50 obr./s pri rozlíšení 720p, a celým radom volieb kompresie pre dodatočnú úpravu a zdieľanie. Vďaka novému Dual Pixel CMOS AF môže režim Movie Servo AF sledovať objekty v pohybe alebo pri prekomponovaní záberu, takže budú vždy zaostrené. Alebo môžu užívatelia zvoliť rôzne zaostrovacie oblasti na 80 percentách plochy políčka  jednoduchým ťuknutím na dotykový displej, dokonca aj počas záznamu – tak zostanú filmy ostré a jasné, aj keď sa objekt pohne alebo užívateľ zmení kompozíciu záberu.

 

Videofilmári si môžu užiť stereofónny zvuk s interným mikrofónom alebo zlepšiť dojem využitím zabudovaného konektora pre externý mikrofón. Plné ovládanie nastavení, ako je clona a citlivosť ISO je tiež možné v rámci ručného režimu, čo dáva užívateľom väčšiu voľnosť, keď sa ich zručnosť zlepšuje.

 

EOS 70D – základné charakteristiky:

             20,2-megapixelový snímač CMOS APS-C a procesor DIGIC 5+

             19 krížových bodov systému AF a fotografovanie rýchlosťou 7 obr./s

             Dual Pixel CMOS AF

             Okamžité zdieľanie a diaľkové ovládanie cez Wi-Fi

             Citlivosť ISO 12800 (H:25600)

             7,7 cm dotykový displej Vari-angle ClearView II LCD

             Inteligentný hľadáčik

             Filmy Full-HD


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!