Hviezda Búrlivého vína, talentovaná herečka a speváčka Nela Pocisková, berie svoju rolu v seriáli naozaj vážne. Aby sa priučila umeniu výroby vína a naučila sa lepšie mu rozumieť, zobrala iniciatívu do vlastných rúk a navštívila známeho slovenského producenta tichých vín a sektov v Seredi – Hubert.
Každý správny milovník vína vie, že pohár sa drží za stopku. A vie to už aj Nela, ktorá hodnotila senzorické vlastnosti vína – najprv zakrúžila pohárom, aby sa uvoľnila jeho aróma.
Pohľadom proti svetlu skontrolovala správnosť farby, čistotu a hustotu.
Dôležitým faktorom pri posudzovaní vína je čuch.
Nasleduje najpríjemnejšia časť degustácie - ochutnanie vína.
Ingrid Vajcziková, hlavná enologička spoločnosti HUBERT J.E. naučila Nelu, ako správne čítať etikety a posúdiť tak kvalitu vín. Nela bola priamo vo výrobni, kde vína kvasia v tankoch a Ingrid Vajcziková ju zaúča do tajov výroby vín a sektov.
Striasanie fliaš si vyžaduje skutočnú dávku zručnosti. Používa sa pri klasickej metóde výroby sektov, rovnakej ako pri výrobe šampanského. Sekty, ktoré vytriasala Nela, budú určite chutiť skvelo. Hviezda Búrlivého vína mala jedinečnú možnosť ochutnať sekt tesne pred nafľaškovaním.
Degustačná miestnosť Hubert J.E. – obľúbená zastávka všetkých návštevníkov.